ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κουφός "ελευθερώνει" τον Ραντούλιτσα

Ο Κουφός "ελευθερώνει" τον Ραντούλιτσα

Είναι σαφές πλέον πως η Free Agency επηρεάζει άρδην τα μεταγραφικά σχέδια του Παναθηναϊκού. Ο Κώστας Κουφός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους Σακραμέντο Κινγκς, αλλάζοντας τα δεδομένα όσον αφορά τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Η περίοδος των μεταγραφών (βλ. Free Agency) στο ΝΒΑ είναι τόσο αλλόκοτη που επηρεάζει σημαντικά τον σχεδιασμό των ευρωπαϊκών ομάδων, που περιμένου να δουν τι θα... περισσέψει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Σε αυτό το "κλαμπ" ομάδων ανήκει ο Παναθηναϊκός, που είδε τα δεδομένα για τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα να αλλάξει ξανά.

Αυτή τη φορά προς το καλύτερο. Χθες (4/7) αναφέραμε πως ο 27χρονος σέντερ βρίσκεται στο "στόχαστρο" των Σακραμέντο Κινγκς, κάτι που αν μετουσιωνόταν σε επίσημη πρόταση θα τον οδηγούσε στην επιστροφή στο ΝΒΑ. Στην πράξη όμως, αποδείχθηκε πως οι "Βασιλιάδες" προτιμούν τον Κώστα Κουφό για τη θέση του back up σέντερ, με τον ομογενή παίκτη να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί του ποσού των 33 εκατομμυρίων δολαρίων .

Πρόδηλο είναι πως ο Σέρβος δεν χωράει στο ρόστερ, από τη στιγμή που υπάρχουν οι Ουίλι Κόλεϊ - Στάιν και ΝτεΜάρκους Κάζινς. Όπερ και σημαίνει πως γίνεται αυτόματα άμεσα (ξανά) διαθέσιμος για το "τριφύλλι". Εφόσον βέβαια το μπάτζετ κυμανθεί σε επίπεδα που θα επιτρέπουν τις υπερβάσεις στο μεταγραφικό παζάρι . Γιατί το λέμε αυτό;

Επειδή είναι σαφές και έχει τονιστεί επανειλημμένως πάντως, θα πρέπει να περιμένουμε τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα, πριν εμβαθύνουμε στα μεταγραφικά "θέλω" και "μπορώ" του Παναθηναϊκού, αφού οι "πράσινοι" τηρούν στάση αναμονής. Μόλις γίνει γνωστό τι μέλλει γενέσθαι, θα αποφασιστεί το ύψος του φετινού προϋπολογισμού. Παρεμπιπτόντως, τα δεδομένα όσον αφορά τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη παραμένουν ως έχουν , αφού κι αυτός περιμένει να μάθει από το "τριφύλλι" τι θα γίνει με την περίπτωσή του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ