ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Καλάθης πιέζει τον Παναθηναϊκό για ΝΒΑ

Ο Νικ Καλάθης θέλει να (ξανα)κυνηγήσει το Αμερικανικό όνειρο και πιέζει τον Παναθηναϊκό να τον αφήσει ελεύθερο, όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Παπαϊωάννου στο Sport24.gr.

Από την Τζαμάικα, όπου κάνει διακοπές, ο Νικ Καλάθης προσπαθεί να πείσει τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να τον αφήσει ελεύθερο για να συνεχίσει την καριέρα του στους Kings.

Το ένα εμπόδιο, που ήταν οι Grizzlies, έφυγαν από την μέση, αφού αποποιήθηκαν των δικαιωμάτων του Καλάθη και πλέον μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα του ΝΒΑ.

Ο νέος προπονητής των Kings, Dave Joerger, που είχε παίκτη τον άσο του Παναθηναϊκού στο Μέμφις, επιθυμεί διακαώς να τον εντάξει στο ρόστερ του Σακραμέντο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 οι Kings είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον Καλάθη κοντά στα 3.500.000 δολάρια (μεικτά) για ένα χρόνο συνεργασίας! Οι ετήσιες αποδοχές του Καλάθη στους "πράσινους" ανέρχονται στα 2.100.000 δολάρια ("καθαρά").

Όπως αποκάλυψε την Τρίτη το Sport24 , ο Καλάθης μέσω επιστολής ζήτησε να του καταβληθούν τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από την προηγούμενη σεζόν, εντός 7 ημερών, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα κινούσε την αυτόματη διαδικασία της αποδέσμευσής του για να υπογράψει στη συνέχεια με το Σακραμέντο.

Ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στην πληρωμή και όπως δήλωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος , αναμένει από τον Καλάθη να τηρήσει το τριετές του συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι.

Όμως ο Καλάθης "καίγεται" για να επιστρέψει στο ΝΒΑ, σε σημείο που είναι διατεθειμένος να ανταλλάξει τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από τον Παναθηναϊκό (περί τις 500.000 δολάρια), με την "ελευθερία" του.

Ο Ελληνοαμερικανός πλέι μέικερ βρίσκεται σε επαφή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και κάνει την απέλπιδα προσπάθεια για να την πείσει να του επιτρέψει να συνεχίσει την καριέρα του στους Kings.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει ανένδοτος και ο Αργύρης Πεδουλάκης τον υπολογίζει κανονικά για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ