ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Καλάθης αλά... Florida και το "Νο29" του Μπουρούση

Ο Καλάθης αλά... Florida και το "Νο29" του Μπουρούση
STOLISVAGGELIS

Επί τη ευκαιρία του φιλικού με το Λαύριο, έγιναν γνωστά τα νούμερα που επέλεξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Επιστροφή στα... κολεγιακά χρόνια για τον Νικ Καλάθη. Τι διάλεξαν οι νεοφερμένοι.

Ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο του φιλικό για τη νέα αγωνιστική περίοδο απέναντι στο Λαύριο κι ευκαιρίας δοθείσης "αποκαλύφθηκαν" τα νούμερα που θα έχουν φέτος οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη.

Με το Νο4 (ελέω Φραγκίσκου Αλβέρτη) και το Νο13 (ελέω Δημήτρη Διαμαντίδη) να μην είναι μεταξύ των... επιλογών τους, οι νέοι παίκτες είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν κάποιο από τα υπόλοιπα ελεύθερα νούμερα. Αυτό που έχει επίσης ενδιαφέρον είναι ότι δύο "πράσινοι" αποφάσισαν να αλλάξουν το νούμερό τους σε σχέση με πέρσι.

Ο λόγος για τους Νικ Καλάθη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Ο πρώτος έδειξε διάθεση να θυμηθεί τα... παλιά, επιλέγοντας το Νο33 που φορούσε στα κολεγιακά του χρόνια με το Florida και τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, όπερ και σημαίνει πως άφησε το Νο15, το οποίο όμως βρήκε αμέσως κάτοχο, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Ο 19χρονος φόργουορντ θα έχει έτσι το νούμερο που τον ακολουθεί από τις "μικρές" εθνικές ομάδες.

Όσο για τους νεοφερμένους; Ο Κρις Σίνγκλετον πήρε το "1", ο Ντιμίτρις Νίκολς το "2", ο Κέι Σι Ρίβερς το "3" (το είχε και στη Ρεάλ Μαδρίτης), ο Μάικ Τζέιμς το "5", ο Πατ Καλάθης το "8" (που έμεινε άδειο μετά την αποχώρηση του Βλάντο Γιάνκοβιτς) και ο Γιάννης Μπουρούσης το "29".

Αριθμός Όνομα
1 Κρις Σίνγκλετον
2 Ντιμίτρις Νίκολς
3 Κέι Σι Ρίβερς
5 Μάικ Τζέιμς
7 Λευτέρης Μποχωρίδης
8 Πατ Καλάθης
9 Αντώνης Φώτσης
11 Νίκος Παππάς
12 Τζέιμς Φελντέιν
14 Τζέιμς Γκιστ
15 Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
16 Γιώργος Καλαϊτζάκης
20 Μιχάλης Λούντζης
29 Γιάννης Μπουρούσης
33 Νικ Καλάθης
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ