ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Χάντερ βρίσκει συνεχώς κίνητρο!

Ο Χάντερ βρίσκει συνεχώς κίνητρο!

Μεγάλωσε βλέποντας ατελείωτους αγώνες των Pistons, δηλώνει θαυμαστής των "Bad Boys", έκανε θραύση στο κολέγιο και έπαιξε στο All Star Game του NBDL. Πλέον ο Βινς Χάντερ έρχεται για να γεμίσει τη ρακέτα του Παναθηναϊκού (VIDEOS)!

Λένε πως πρέπει να έχεις ένα μεγάλο όνειρο στη ζωή σου προκειμένου να βρίσκεις κίνητρο και να... σηκώνεσαι το πρωί. Στην περίπτωση του Βινς Χάντερ, το όνειρο του 21χρονου PF (2μ.03) που θα γεμίσει τη ρακέτα του Παναθηναϊκού είναι να παίξει κάποια στιγμή στην ομάδα της πόλης του, τους Pistons!

Θαυμαστής των Detroit Pistons

"Είμαι παιδί του Michigan, γεννήθηκα στο Detroit και μεγάλωσα βλέποντας ατελείωτους αγώνες των Pistons! Απλώς, αγαπώ τον τρόπο που παίζει αυτή η ομάδα, το πόσο σκληρά και παθιασμένα ζει το κάθε παιχνίδι της" εξήγησε σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Χάντερ, ο οποίος ήταν διαθέσιμος στο NBA draft 2015 ωστόσο δεν έγινε πικ από κάποια ομάδα στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο. "Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα! Θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα, προπόνηση με προπόνηση. Δεν τα παρατάω ποτέ! Θα εκμεταλλευτώ όποια ευκαιρία μου δοθεί ώστε να γίνω καλύτερος. Απλώς κυνηγάω το όνειρό μου! Θέλω το καλύτερο για μένα και για την οικογένειά μου" ανέφερε σε συνέντευξή του στο mlive.com.

Ο Χάντερ βρίσκει συνεχώς κίνητρο!

Έκανε θραύση στο κολέγιο

O Βίνσεντ Χαμάρ Χάντερ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 1994 και έμαθε τα βασικά του μπάσκετ στο γυμνάσιο Consortium College Prep όπου μέτρησε 26.5 πόντους, 14 ριμπάουντ, τέσσερα κοψίματα και τέσσερα κλεψίματα στην τελευταία του χρονιά, κερδίζοντας τον τίτλο του MVP και βοηθώντας την ομάδα του να τελειώσει τη σεζόν με ρεκόρ 20-4.

Εν συνεχεία, ο νεαρός φόργουορντ εντάχθηκε στο πρόγραμμα του UTEP, όπου αγωνίστηκε σε 67 αγώνες (τους 58 ως βασικούς), έχοντας 13.6 πόντους, 7.9 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1 κλέψιμο μ.ό. τη διετία 2013-15 με τους Τεξανούς. Μάλιστα στην τελευταία του χρονιά με τους Miners ήταν μεταξύ των υποψηφίων για το "Julius Erving Award" που απονέμεται στον καλύτερο σμολ φόργουορντ του κολεγιακού πρωταθλήματος!

Ο Χάντερ βρίσκει συνεχώς κίνητρο!

Το scouting report του κόουτς και το milestone

Ο προπονητής του στο κολέγιο, Τιμ Φλόιντ, ανέφερε σχετικά με τον Χάντερ ότι "πρόκειται για έναν αθλητή top επιπέδου, με εξαιρετικές προοπτικές. Είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός τύπος. Δεν θα θα διστάσει να τα... βάλει με πιο ψηλούς και δυνατούς αντιπάλους ώστε να σκοράρει και να μαζέψει ριμπάουντ". Κι μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Ο Hunter ήταν ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Miners μετά το 1991-92 και τον David Van Dyke, ο οποίος ηγήθηκε του κολεγίου του στους πόντους (492), τα ριμπάουντ (305) και τα κλεψίματα (41), τη σεζόν 2014-15!

Ο Χάντερ βρίσκει συνεχώς κίνητρο!

Το NBDL και τo All-Star Game

Η προσπάθειά του να κερδίσει μια θέση σε ρόστερ ομάδας ΝΒΑ έγινε με τη συμμετοχή του 2015 Summer League του Las Vegas με τους Philadelphia 76ers. Στη συνέχεια συμμετείχε στο training camp των Sacramento Kings ωστόσο αποδεσμεύτηκε στις 15/9, παίρνοντας μέρος μόνο σε ένα παιχνίδι της preseason. Στις 13 Νοεμβρίου έκανε το ντεμπούτο του στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ, έχοντας 21 πόντους, 17 ριμπάουντ σε 40 λεπτά συμμετοχής στην ήττα των Reno Bighorns από τους Los Angeles D-Fenders με σκορ 123-121 ενώ ήταν μέλος της All Star Team της Δύσης, στο πρόσφατο NBA D-League All-Star Game!

Τα highlights του Βινς Χάντερ







TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ