ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Γουίλιαμς στην "πρώτη" του με τα πράσινα

Ο Γουίλιαμς στην "πρώτη" του με τα πράσινα

Δείτε τις φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού, Έλιοτ Γουίλιαμς, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ματς κόντρα στον Αρκαδικό στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλιοτ Γουίλιαμς έπιασε δουλειά στο ΟΑΚΑ, με στόχο να είναι το συντομότερο δυνατό έτοιμος για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός γκαρντ ξεκίνησε προπονήσεις και στοχεύει να εγκλιματιστεί άμεσα αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις "τρέχουν" με συνεχόμενα παιχνίδια σε Basket League ΣΚΡΑΤΣ και Euroleague.

Το απόγευμα της Πέμπτης (18/2, 19:00) θα κάνει μάλιστα το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αρκαδικό, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το πιο δύσκολο από τα τεστ που θα δώσει κατά το πρώτο διάστημα παραμονής του στη χώρα μας βέβαια δεν είναι άλλο από αυτό της Φενέρμπαχτσε (25/2, 21:15) για την 8η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.

Γι αυτό αποκτήθηκε άλλωστε από την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, για να κάνει τη διαφορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, επιβεβαιώνοντας αυτό που γνωρίζουν όλοι στη D-League του ΝΒΑ. Ότι δηλαδή είναι εξαιρετικός σκόρερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ