ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Γκιστ βλέπει μόνο ένα πράγμα για τον Παναθηναϊκό

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε στο κανάλι του Παναθηναϊκού Superfoods στο Youtube για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τη νίκη, που αποτελεί μονόδρομο και υποχρέωση για τους παίκτες των "πρασίνων".

Με τον τίτλο του πιο παλιού παίκτη στο ρόστερ να τον συνοδεύει πλέον, ο Τζέιμς Γκιστ αποτελεί τη φωνή της ομάδας στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού Superfoods. Ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ είναι από τους πλέον σημαντικούς παίκτες των "πρασίνων" εντός κι εκτός παρκέ, δεδομένου ότι γνωρίζει πολύ καλά το ειδικό βάρος της φανέλας και τις προσδοκίες που υπάρχουν σε κάθε περίπτωση.

" Κάθε σεζόν είναι διαφορετική, δε μπορώ να πω ότι κάποια χρονιά έμοιαζε με κάποια άλλη. Η ενέργεια είναι πάντα ίδια όμως όταν αρχίζει η σεζόν καθώς ετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη και -εύχομαι- επιτυχημένη χρονιά", δήλωσε αρχικά ο Τζέιμς Γκιστ κατά την πρώτη προπόνηση του "τριφυλλιού" στο ΟΑΚΑ, για να προσθέσει πως " ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και επιδιώκουμε μεγάλα πράγματα, πρωταθλήματα τα οποία πάντα αποτελούν το στόχο μας".

Αναφορικά με τον κόσμο του "τριφυλλιού" και το ΟΑΚΑ, είπε: " Το να επιστρέφεις σε αυτή την ατμόσφαιρα είναι υπέροχο αλλά κάθε χρόνο βιώνεις μια διαφορετική κατάσταση, δεν ξέρεις τι να περιμένεις κι αυτό είναι το συναρπαστικό με το μπάσκετ", ενώ ολοκλήρωσε τα λεγόμενά του, στέλνοντας μήνυμα στους φίλους της ομάδας: " Στόχος είναι η νίκη, αυτή είναι η νοοτροπία σε έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Μόνο η νίκη είναι αποδεκτή ενώ η ήττα όχι. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά θέλει προσοχή αλλά ο στόχος μας φέτος είναι σίγουρα να κερδίζουμε και γνωρίζω ότι ο στόχος των φιλάθλων μας είναι το Triple Crown, ας το πάμε βήμα - βήμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ