ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοινώθηκε ποινή που έχει ήδη εκτίσει ο Δ. Γιαννακόπουλος

Ανακοινώθηκε ποινή που έχει ήδη εκτίσει ο Δ. Γιαννακόπουλος

Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδο για ένα χρόνο, αλλά την συγκεκριμένη ποινή την έχει εκτίσει ο ιδιοκτήτης των "πρασίνων".

Με απόφαση του, ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα μπάσκετ για 12 μήνες, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 11.750 ευρώ. Όπως, όμως, αναφέρουν από το "τριφύλλι", την συγκεκριμένη ποινή την έχει εκτίσει ήδη ο ισχυρός άνδρας των "πρασίνων" και δεν τον επηρεάζει.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή

"Επιβάλλεται στον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο του Παύλου, ιδιοκτήτη και πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, ύστερα από επιμέτρηση και συγχώνευση των επιβαλλόμενων σε βάρος του ποινών δυνάμει των με αριθμ. 54/31-10-2014, 69/24-12-2014, 52/11-6-2015, 53/11-6-2015, 46/2-8-2016 και 47/2-8-2016 αποφάσεων του παρόντος Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ, συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης διάρκειας δώδεκα (12) μηνών και συνολικό πρόστιμό 11.750,00€"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

INFOGRAPHIC

Τα υποβρύχια της Μεσογείου. Οι συσχετισμοί δυνάμεων Ελλάδας Τουρκίας

Ποια είναι η χώρα που διαθέτει τα περισσότερα υποβρύχια στην Ευρώπη και ποιες είναι οι οκτώ χώρες της Μεσογείου που έχουν στην κατοχή τους

Γνωρίσαμε τον Κορεάτη του Παναθηναϊκού στο LoL

Το νέο τμήμα του συλλόγου ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο και το εννοούμε κυριολεκτικά.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κόλαση στο Αφρίν: Στο έλεος λεηλασιών και καταστροφών από τους 'απελευθερωτές΄ του Ερντογάν

Οι δυνάμεις που κατέλαβαν την πόλη αρπάζουν τα πάντα στο πέρασμά τους, από τρόφιμα μέχρι κοσμήματα, μεταφέροντας ότι λεηλατούν εκτός πόλης με κομβόι φορτηγών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24