ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Διαμαντίδης των ρεκόρ

Ο Διαμαντίδης των ρεκόρ
INTIME SPORTS

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Διαμαντίδης έδωσε την υπ' αριθμόν 2000 ασίστ της καριέρας του και εδραιώθηκε ακόμα περισσότερο στην πρώτη θέση στη λίστα με τους κορυφαίους πασέρ. Τρίτος σε συμμετοχές ο "3D"

Το πρώτο ημίχρονο όδευε προς το τέλος του και ο Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε για ακόμα μία φορά κάτι που ξέρει καλά. Έδωσε την ασίστ στον Μαυροκεφαλίδη για να σκοράρει και να γράψει το 33-34 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Που είναι το περίεργο και το μνημονεύουμε; Αυτή ήταν η υπ' αριθμόν 2000 τελική πάσα του "3D" που εδραιώνεται ακόμα περισσότερο στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας. Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" έγινε ο πρώτος παίκτης που καταφέρνει κάτι τέτοιο, ενώ δεν άργησε να ξεπεράσει και τις 2000 ασίστ, καθώς με το "καλημέρα" του τρίτου δεκαλέπτου "σέρβιρε" και πάλι στον Μαυροκεφαλίδη για να φτάσει τις 2001 τελικές πάσες. Τελικά μετά το τέλος του πρώτου τελικού σταμάτησε στις 2002. Στη δεύτερη θέση τον κυνηγά ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έχει 1669.

Εκτός των ασίστ ο ηγέτης των "πράσινων" με τη συμμετοχή του στον πρώτο τελικό της Α1 έγινε και τρίτος σε αριθμό συμμετοχών στην Α1 φτάνοντας τον Γιώργο Καλαϊτζή που μέτρησε 490.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ