ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Διαμαντίδης τιμήθηκε στην Πάρο εν μέσω διακοπών

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης κάνει διακοπές στην Πάρο και τιμήθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού για την προσφορά του στον σύλλογο. Το δώρο του Ιερέα και η επισήμανση πως θα τον ενδιέφερε στο μέλλον να ασχοληθεί με τα παιδιά.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης φέτος τερμάτισε την τεράστια και πλούσια καριέρα του, αποχωρώντας από τον Παναθηναϊκό ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια συνεχής παρουσίας στο "τριφύλλι". Η προσφορά του ήταν μεγάλη όχι μόνο στους "πράσινους", αλλά και γενικότερα στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο 36χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί της Πάρου και εκεί φρόντισαν να τον τιμήσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού (το ΔΣ του Συνδέσμου Φιλάθλων Παναθηναϊκού Πάρου), για την σημαντική προσφορά του στον σύλλογο του "τριφυλλιού", παραλαμβάνοντας τιμητική πλακέτα.

Παράλληλα, ένας Ιερέας του νησιού, του έκανε δώρο μία εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν ευτυχής, υπέγραψε πολλά αυτόγραφα και ακολούθως επεσήμανε ότι στο μέλλον θα ήθελε να ασχοληθεί με τα παιδιά, σε μια προσπάθεια να διδάξει όσα έμαθε στην καριέρα του.

Related content

Related content

Related content

Πηγή: parianosdromos.blogspot.gr

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ