ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Διαμαντίδης τιμήθηκε στα 50 χρόνια της Θύρας 13

Οι φίλοι του Παναθηναϊκοί συγκεντρώθηκαν στην Λεωφόρο για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Θύρας 13 και οι οπαδοί των "πρασίνων" τίμησαν τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα μπάσκετ.

Η Θύρα 13 συμπλήρωσε 50 χρόνια ζωής και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στην Λεωφόρο, γιορτάζοντας το γεγονός.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος φέτος αποσύρθηκε από την αγωνιστική δράση, παίζοντας μπάσκετ για 12 χρόνια με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Η προσφορά του "3D" στο "τριφύλλι" ήταν τεράστια, οδηγώντας την ομάδα σε πολλούς τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις επιτυχίες.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού τίμησαν τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την πολυετή και σημαντική προσφορά του στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, με τον Έλληνα γκαρντ να ευχαριστεί τον κόσμο, με τους φιλάθλους να τον αποθεώνουν. Παράλληλα, παίχτηκε και ένα αφιερωματικό βίντεο για τον μέχρι πρότινος αρχηγό των "πρασίνων", με όλα τα μεγάλα επιτεύγματα του φορώντας την πράσινη φανέλα.

Related content

Related content

Related content

Related content

Related content

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ