ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντένμον: "Να γίνω κομμάτι του Παναθηναϊκού"

Ντένμον: "Να γίνω κομμάτι του Παναθηναϊκού"

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods o Μάρκους Ντένμον δήλωσε ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι ήρθε στους "πράσινους", τονίζοντας ότι εκτιμά το γεγονός ότι έχει την ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει.

Ο Μάρκους Ντένμον είναι από χθες (12/7) παίκτης του Παναθηναϊκού . Ο Αμερικανός γκαρντ έρχεται για να ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας, δείχνοντας παράλληλα στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο σάιτ των "πράσινων" ότι ξέρει πού ήρθε.

Συγκεκριμένα, ο Ντένμον δήλωσε:

Για τα πρώτα του συναισθήματα: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έρχομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι μια από τις κορυφαίες της Ευρώπης. Ξέρω τα πάντα για την καινούρια μου ομάδα, Ξέρω ότι κερδίζει συνέχεια τίτλους"

Για την ευκαιρία που του παρουσιάζεται: " Θέλω και εγώ να γίνω κομμάτι του Παναθηναϊκού. Θέλω να κατακτήσω τρόπαια ευχαριστώ το κλαμπ και προσωπικά τον κόουτς Πασκουάλ που μου δίνουν την ευκαιρία να το πετύχω".

Για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: "Έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω την ιστορία του και ξέρω πως έχει καταπληκτικούς φιλάθλους. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο ΟΑΚΑ είναι απίστευτη. Ανυπομονώ να τη ζήσω. Πραγματικά είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ γι’ αυτή την ομάδα και γι’ αυτόν τον κόσμο".

Για το ποιο είναι το δυνατό του στοιχείο: "Μου αρέσει η σκληρή δουλειά, είναι το βασικότερο στοιχείο μου."

Για τους στόχους του: " Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν. Ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ευκαιρία για μένα να δείξω την αξία μου στο υψηλότερο επίπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ