ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίκος Παππάς, ένα θηρίο στο κλουβί

Νίκος Παππάς, ένα θηρίο στο κλουβί

Το Sport24.gr δίνει την απάντηση για τον Νίκο Παππά ο οποίος είναι έτοιμος να παίξει, τον Παναθηναϊκό που δεν θέλει να χάσει την επένδυση του και το κρίσιμο καλοκαίρι.

Μετά την τελευταία τοποθέτηση του Σάσα Τζόρτζεβιτς για το θέμα του Νίκου Παππά , ξεκίνησε πάλι η κουβέντα για το πού βρίσκεται ο 26χρονος γκαρντ, τι γίνεται κι επί της ουσίας αν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό όπου πέρσι υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου μέχρι τα επόμενα δύο χρόνια .

Ο Παππάς λοιπόν, είναι εδώ! Και εννοούμε από αγωνιστικής πλευράς καθώς από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τώρα δεν έχει σταματήσει να δουλεύει, με διπλές προπονήσεις τόσο στο μπάσκετ όσο και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, κάτι που είχαμε αναλύσει τις προηγούμενες ημέρες. Το αποτέλεσμα απ’ όλο αυτό το διάστημα είναι να έχει επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα και αυτό που του λείπει πλέον, είναι τα παιχνίδια, όπως θα συνέβαινε με τον κάθε παίκτη που θέλει να βρίσκεται στο παρκέ. Όπως γίνεται αντιληπτό, είναι ένα… θηρίο στο κλουβί όπου η μόνη επιλογή του για την ώρα είναι η σκληρή δουλειά με ατομικές προπονήσεις, ωστόσο είναι και ό,τι χειρότερο για τους παίκτες να μην είναι μέσα στο περιβάλλον μιας ομάδας, ειδικά όταν αυτό κρατάει γι’ αρκετό διάστημα.

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" άλλωστε, ξεκαθάρισε πως για το υπόλοιπο της σεζόν δεν θα είναι στην ομάδα, έβαλε τέλος στα όποια σενάρια κι επιβεβαίωσε πως η απόφαση γι’ αυτή την εξέλιξη είναι δική του. Άρα και το… γυαλί έχει ραγίσει τουλάχιστον για τώρα, από την στιγμή που ο Παππάς δεν βρίσκεται ούτε στο γήπεδο από τα μέσα Φεβρουαρίου κι έπειτα. Τη δεδομένη στιγμή δεν χωράει καταμερισμός ευθυνών - που σίγουρα υπάρχουν - από την στιγμή που η ομάδα του "τριφυλλιού" έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και μάλιστα μετά το ματς με την Αναντολού Εφές ακολουθούν οι μάχες των πλέι οφ της Euroleague. Πλέον αφού πάρθηκαν οι συγκεκριμένες αποφάσεις δεν μπορεί να χάσει την συγκέντρωσή της για τους δύο στόχους που έχει ο Παναθηναϊκός μπροστά του, το Final 4 και το Πρωτάθλημα και το καλοκαίρι θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα εφόσον όλες οι πλευρές… βάλουν νερό στο κρασί τους, διαφορετικά το μέλλον είναι αβέβαιο.

Νίκος Παππάς, ένα θηρίο στο κλουβί

Το μέλλον και η επένδυση

Είναι αλήθεια πως ότι κι αν έχει συμβεί, ο Παππάς αποτελεί μια μεγάλη επένδυση για τον Παναθηναϊκό. Και δεν είναι τυχαίο πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έσπευσε να του ανανεώσει πρόωρα πέρσι το συμβόλαιο, όπως έκανε με τον Τζέιμς Γκιστ και τον Τζέιμς Φελντέιν φέτος, παρότι δεν είχαν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού" λοιπόν, που έδωσε το σύνθημα για την μεγάλη υπέρβαση του Φεβρουαρίου με την έλευση του Έλιοτ Ουίλιαμς και όχι μόνο, σίγουρα δεν θέλει τις βιαστικές κινήσεις, κοιτώντας πάντα το συμφέρον της ομάδας του. Ίσως αυτός να ήταν και ένας από τους λόγους που δεν έχουν παρθεί περαιτέρω αποφάσεις (τουλάχιστον που να έχουν επισημοποιηθεί), παρά την εξέλιξη που είχε το θέμα του Παππά.

Μην ξεχνάμε πως ο 26χρονος γκαρντ ήταν από τους βασικούς άξονες στο πλάνο για την ελληνοποίηση που έκαναν οι "πράσινοι" τα τελευταία χρόνια και μάλιστα εκείνος που γρήγορα έγινε σύνθημα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, κάτι που επίσης έχει ιδιαίτερη σημασία. Οπότε η όποια επιλογή έχει την δική της κρισιμότητα, ωστόσο οι δύο πλευρές πρέπει να βρουν τον τρόπο, ώστε η συνεργασία τους, εφόσον προχωρήσει να έχει το ανάλογο αποτέλεσμα αλλά όπως αναφέραμε και παραπάνω αυτό θα πέσει στο τραπέζι το καλοκαίρι και αναλόγως θα πράξουν. Εξάλλου, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις υπήρξε μια φημολογία για ομάδες που θέλησαν να ρωτήσουν για τον Παππά, κάτι οποίο διαψεύδεται.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ