ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίκη Παναθηναϊκού με Σάρας

Νίκη Παναθηναϊκού με Σάρας
INTIME SPORTS

Με κυρίαρχο πρόσωπο τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος φόρεσε και πάλι την πράσινη φανέλα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 97-76 της Λέφσκι

Στην πρώτη μέρα του τουρνουά της Σόφιας, προς τιμήν του καλύτερου Βούλγαρου μπασκετμπολίστα, Γκεόργκι Μλαντένοφ, ο Παναθηναϊκός δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση της Λέφσκι με σκορ 97-76.

Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ κέρδισαν τις εντυπώσεις, ενώ ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν εκείνος που έκλεψε την παράσταση στην επανεμφάνισή του με τα πράσινα.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, οι πρωταθλητές Ευρώπης έδειξαν να έχουν κάποια αμυντικά προβλήματα απέναντι στους Βούλγαρους, όμως στην συνέχεια βελτιώθηκαν σημαντικά στο παιχνίδι τους, με αποτέλεσμα να φτάσουν στην τελική επικράτηση.

Απόντες για τον Παναθηναϊκό ήταν οι Μπατίστ και Περπέρογλου, ενώ για πρώτη φορά σε φιλικό ματς αγωνίστηκαν και οι διεθνείς Καϊμακόγλου, Καλάθης. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Ζοτς είναι την Πέμπτη η ομάδα της ΜΖΤ Σκοπίων.

Τα δεκάλεπτα: 16-20, 38-43, 59-74, 76-97

Λέφσκι: Χάρπερ 20, Εφθίμοφ 10, Γκεοργκίεφ 4, Ντ. Ανγκέλοφ 6, Γκ. Μλαντένοφ 6, Χολ 12, Ντιμίτροφ 17, Ιβάνοφ 3, Κούνοφ, Πέτκοφ, Σιμεόνοφ.

Παναθηναϊκός: Διαμαντίδης 13 (4 ριμπάουντ), Λόγκαν 12, Καλάθης Πατ 11, Καλάθης Νικ 10 (5 ασίστ), Καϊμακόγλου 3, Βουγιούκας 7, Μάριτς 10 (4 ριμπάουντ), Σάτο 8, Σμιθ 2, Γιασικεβίτσιους 10 πόντους (5 ασίστ σε 14 λεπτά συμμετοχής), Τσαρτσαρής 10, Κυρίτσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ