ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νικ Καλάθης, η επιστροφή!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / ΚΑΛΑΘΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / ΚΑΛΑΘΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νικ Καλάθης προπονήθηκε το Σάββατο (30/12), θα ταξιδέψει στη Ρόδο και θα αγωνιστεί στην αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό.

Δυο εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στον ώμο, στην εντός έδρας αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της EuroLeague με την Αρμάνι Μιλάνο, ο Νικ Καλάθης προπονήθηκε κανονικά και θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στη Ρόδο για το αυριανό (31/12 στις 15:30) ματς της Stoiximan.gr Basket League με τον Κολοσσό.

Ο Καλάθης ξεπέρασε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε όταν διεκδίκησε μία κατοχή μαζί με τον Βλάντιμιρ Μίτσοφ και πλέον είναι πανέτοιμος να ηγηθεί εκ νέου της ομάδας του, την οποία άφησε μόνη στους αγώνες με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (νίκη), τον Ερυθρό Αστέρα (νίκη) και τη Βαλένθια (ήττα).

Μοναδικό πρόβλημα για τον Τσάβι Πασκουάλ είναι πλέον αυτό του Νίκου Παππά που θα μείνει στην Αθήνα για να ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ