ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο σχόλιο από Γιαννακόπουλο για Πηλοΐδη στο Instagram

Νέο σχόλιο από Γιαννακόπουλο για Πηλοΐδη στο Instagram

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέλεξε συγκεκριμένο τρόπο για να ανακαλέσει δημόσια το σχόλιό του για τον Τάσο Πηλοΐδη. Διαβάστε το νέο σχόλιό του για τον διαιτητή.

Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ για το σχόλιο που είχε κάνει στο Instagram για τον Τάσο Πηλοΐδη, όπως διαβάσατε νωρίτερα. Ένα μέρος της απόφασης που ανακοινώθηκε αναφέρει πως ο "ισχυρός άνδρας" του Παναθηναϊκού είναι υποχρεωμένος για "ρητή ανάκληση των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους του εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση σε αυτόν της σχετικής πειθαρχικής απόφασης".

Δεν πέρασαν παρά μερικές ώρες, κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακάλεσε δημόσια το αρχικό του σχόλιο, ως όφειλε. "Με βάση την απόφαση του αθλητικού δικαστή ανακαλώ ότι ο Πηλοΐδης οδηγεί τον θρήνο προς τη δόξα. Οι όποιες επιτυχίες του Ολυμπιακού ΔΕΝ συσχετίζονται με αποφάσεις εν λόγω διαιτητή", αναφέρει σε νέα του δημοσίευση στο Instagram.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Μη δίνετε τη θέση σας σε ηλικιωμένους στα μέσα μεταφοράς

Ποιος ο λόγος που επιστήμονες μας συστήνουν να σκεφτούμε δύο φορές πριν σηκωθούμε σε τρένα και λεωφορεία για να καθίσουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Pamkiller της φετινής τηλεοπτικής σεζόν

Το 'πρωτοξάδελφη της Barbie' κορίτσι από την Τρίπολη, που διαπρέπει στο My Style Rocks, δεν είναι (μόνο) αυτό που βλέπεις.

ΕΡΕΥΝΑ

Ο ΚΟΚ, η αδιαφορία μας και τα ανατριχιαστικά στοιχεία

Κάθε χρόνο έχουμε, κατά μ.ο., στην Ελλάδα 2.000 θανάτους, 4.000 βαριά και 30.000 ελαφρά τραυματισμένους, από τροχαία. Το 1/3 είναι παιδιά. Μήπως ήλθε η ώρα να δούμε τι κάνουμε λάθος;

Αυτές είναι οι σειρές της τηλεοπτικής σεζόν που σπάνε τα κοντέρ

Έχουμε τους πρώτους μεγάλους νικητές της φθινοπωρινής κούρσας.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24