ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο ρεκόρ καριέρας για Καλάθη

BASKET LEAGUE / 3ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 3ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο Game 1 με την ΑΕΚ το ισοφάρισε, στο Game 3 όμως το "έσπασε". Ο Νικ Καλάθης έκανε νέο ρεκόρ καριέρας, με τους 26 πόντους που σημείωσε, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό Superfoods στη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods σημείωσε τη δεύτερη εντός έδρας νίκη του επί της ΑΕΚ για τα ημιτελικά των playoffs, έχοντας ξανά για πρωταγωνιστή τον Νικ Καλάθη. Στο Game 1, ο αρχηγός του "τριφυλλιού" ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του (23π.), χάνοντας στα τελευταία δευτερόλεπτα να σημειώσει νέο career high.

Μία εβδομάδα αργότερα όμως, τα κατάφερε! Ξανά απέναντι στην Ένωση, η οποία δεν έχει βρει ακόμη τον τρόπο για να τον περιορίσει και να του κρύψει τον δρόμο προς το καλάθι της. Στα 34'32'' που αγωνίστηκε, ο ομογενής πλεϊμέικερ σημείωσε 26 πόντους με 7/9 δίποντα, 3/8 τρίποντα και 3/6 βολές, προσθέτοντας ακόμη στη στατιστική του 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 λάθη και 1 κλέψιμο.

Παρεμπιπτόντως, στον πρώτο ημιτελικό με τους "κιτρινόμαυρους" είχε "σπάσει" το ατομικό του ρεκόρ στη Stoiximan.gr Basket League, ενώ νωρίτερα μέσα στη σεζόν είχε ισοφαρίσει το career high του (23π.) στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ούνικς Καζάν.

Για την ιστορία, οι κορυφαίες επιθετικές επιδόσεις του ανά διοργάνωση είναι οι εξής: EuroLeague (23π.), ΝΒΑ (22π. σε αγώνα των Grizzlies με τους Bucks την 1η Φεβρουαρίου 2014), με την Εθνική ομάδα (22π. σε φιλικό με την Κροατία στις 8 Αυγούστου του 2010), στη VTB League (21π. σε αγώνα της Λοκομοτίβ Κουμπάν με την Ντόνετσκ), στο EuroCup (20π. με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν απέναντι στη Ζιελόνα Γκόρα στις 16 Ιανουαρίου του 2013),

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ