ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο ραντεβού στην Αθήνα για Πασκουάλ

Νέο ραντεβού στην Αθήνα για Πασκουάλ

Ο Ζόραν Σάβιτς, εκπρόσωπος του Τσάβι Πασκουάλ, θα έχει νέο ραντεβού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το πρωί της Παρασκευής (21/10) προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας. Τι δήλωσε για το θέμα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Λευκό καπνό, αυτό περιμένουν όλοι πλέον προκειμένου να επικυρωθεί η κατ' αρχήν συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Τσάβι Πασκουάλ . Ο έμπειρος τεχνικός έχει προχωρήσει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τους "πράσινους" για κλειστό τριετές συμβόλαιο (μέχρι το καλοκαίρι του 2019) κι αυτό που μένει να οριστικοποιηθεί προκειμένου να υπάρξει "γάμος" είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Το Sport24.gr κατέγραψε την επιμονή των "πρασίνων" για τον 44χρονο τεχνικό , ο οποίος ήταν εξ αρχής ο πρώτος επιλαχών για να διαδεχθεί τον Αργύρη Πεδουλάκη, κάτι που επιβεβαιώθηκε την Πέμπτη (20/10). Κι αυτό γιατί ο εκπρόσωπός του, Ζόραν Σάβιτς, ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να έχει κατ' ιδίαν συζητήσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Όπως κι έγινε, αφού το ραντεβού των δύο ανδρών ήταν πολύωρο, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί γύρω στις 19:00 . Ακολούθως υπήρξε επικοινωνία του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ με τον Τσάβι Πασκουάλ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις.

Τι ακολουθεί; Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες θα τα ξαναπούν την Παρασκευή (21/10) το πρωί με σκοπό να τεθούν επί τάπητος οι τελευταίες λεπτομέρειες και να προκύψει οριστική συμφωνία, για όλους τους όρους της συνεργασίας και εν συνεχεία οι ανακοινώσεις. Εκατέρωθεν θέληση για να πέσουν οι υπογραφές υπάρχουν, κάτι που φαίνεται από το γεγονός πως οι δύο πλευρές έχουν ρίξει νερό στο κρασί τους για να υπάρξει οριστική συμφωνία.

Η Παρασκευή (21/10) λοιπόν είναι ενδεχομένως η πιο κρίσιμη μέρα, αφού, αν όλα πάνε καλά, θα τελειώσει το θέμα. Κι ακολούθως ο Τσάβι Πασκουάλ θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα για να πιάσει άμεσα δουλειά. Μην ξεχνάμε πως οι "πράσινοι" θα δώσουν τέσσερις αγώνες μέσα σε μία εβδομάδα, απέναντι σε Κόροιβο (23/10), Μπάμπεργκ (26/10) και Ερυθρό Αστέρα (28/10). Ο χρόνος πιέζει, αλλά στο "τριφύλλι" είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν "εδώ και τώρα" την υπόθεση "προπονητής".

Παρεμπιπτόντως, για το θέμα ρωτήθηκε κι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στη Βαρκελώνη για το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την Μπαρτσελόνα (21/10, 22:00). Τι τον ρώτησαν; Πως του φαίνεται η επιλογή του Παναθηναϊκού να στραφεί στον Τσάβι Πασκουάλ. Τι απάντησε; " Του εύχομαι ό,τι καλύτερο, εκεί που θα πάει. Είναι μεγάλος προπονητής και μεγάλος άνθρωπος", σχολίασε χαρακτηριστικά ο "Ζοτς" στο Catalunya Radio.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ