ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο παρκέ και αποδυτήρια στο ΟΑΚΑ

Νέο παρκέ και αποδυτήρια στο ΟΑΚΑ

Το ΟΑΚΑ θα παρουσιαστεί ανανεωμένο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods να αναλαμβάνει το κόστος των εργασιών.

Την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο οι αλλαγές θα είναι αρκετές στον Παναθηναϊκό Superfoods. Όχι μόνο σε επίπεδο ρόστερ, αλλά και... γηπέδου. Ο λόγος;

Οι "πράσινοι" αναβαθμίζουν τις εγκαταστάσεις που τους φιλοξενούν. Τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο "τριφύλλι" ανακάλυψαν από... τύχη ότι κάτω από το παρκέ που χρησιμοποιούνταν τα τελευταία χρόνια υπήρχε ένα ακόμη, άθικτο από την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Κάτι που έδωσε την αφορμή για αλλαγή αφού αυτό που χρησιμοποιήθηκε μόνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν εξαιρετικής ποιότητας, καλύπτοντας σε απόλυτο βαθμό τις προδιαγραφές της Euroleague.

Με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods να "τρέχουν" τις διαδικασίες τις τελευταίες ημέρες προκειμένου όλα να είναι έτοιμα στην "πρώτη" της ομάδας στις 17 Αυγούστου, το αποτέλεσμα είναι ήδη ορατό και... εντυπωσιακό. Στόχος είναι η πρώτη συγκέντρωση των "πρασίνων" για τη νέα σεζόν να συνδυαστεί με την είσοδό τους στο νέο παρκέ.

Πέρα από αυτό όμως, εργασίες έγιναν επίσης στα αποδυτήρια της ομάδας, προκειμένου οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη να έχουν περισσότερο χώρο και άνεση. Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, η εικόνα τους έχει αλλάξει ριζικά. Από εκεί και πέρα, διαφοροποιήσεις έγιναν και στις courtiside seats με σκοπό να γίνει ακόμη καλύτερη η εμπειρία παρακολούθησης των αγώνων από τους φιλάθλους. Οι "πράσινοι" έχουν κάνει σχετικές μελέτες για τη διαμόρφωση των νέων θέσεων καθώς δεν θέλουν να αφήνουν τίποτα στην τύχη.

Νέο παρκέ και αποδυτήρια στο ΟΑΚΑ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ