ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα χορηγική συνεργασία για τον Παναθηναϊκό

Νέα χορηγική συνεργασία για τον Παναθηναϊκό

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοίνωσε τη νέα χορηγική της συμφωνία για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Έναν ακόμη δυνατό σύμμαχο απέκτησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, η οποία ενημέρωσε για την έναρξη της συνεργασίας της με τη Yamaha. Οι "πράσινοι" συνεχίζουν να... ενισχύονται εκτός παρκέ, με τη νέα "συμμαχία" να αποτελεί ένα ακόμη "συν" σε χορηγικό επίπεδο για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Η σχετική ανακοίνωση:

H ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με τον Κλάδο ΥΑΜΑΗΑ της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Διευθυντής Κλάδου ΥΑΜΑΗΑ της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, Γιάννης Σώκιαλης, δήλωσε: " Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη νέα μας συνεργασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, θεωρώντας ότι μας διακρίνει το ίδιο "πνεύμα νικητή", που δικαίως μας έχει δώσει πρωταγωνιστικές θέσεις στους κλάδους μας.

Οι αγώνες αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της φιλοσοφίας της ΥΑΜΑΗΑ και έχουν περάσει βαθιά στο DNA του brand. Στη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ/ΥΑΜΑΗΑ δίνουμε έμφαση στην υποστήριξη τόσο του μηχανοκίνητου, όσο και του κλασσικού αθλητισμού. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνει η συμμετοχή των επίσημων Ομάδων ΥΑΜΑΗΑ σε αγώνες κάθε μορφής, αλλά και οι χορηγίες μας σε εκπαιδευτικές Ακαδημίες, όπως η "ΥΑΜΑΗΑ JuniorAcademy".

Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε κάθε σημαντική προσπάθεια που ενισχύει τη σύνδεση του brand με τα ευγενή ιδεώδη του αθλητισμού και του "ευ αγωνίζεσθαι".

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, στις υποχρεώσεις της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό".

Από μέρους του ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Αριστείδης Χριστόπουλος, τόνισε: " Η YAMAHA υποστηρίζει εμπράκτως το “ευ αγωνίζεσθαι” και πρεσβεύει κοινά με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ιδανικά. Είναι μια εταιρεία κορυφαία στο είδος της και πρωταθλήτρια στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς γι’ αυτή τη συνεργασία και πιστεύουμε πως μαζί θα παραμείνουμε στην κορυφή".

Λίγα λόγια για τον Κλάδο ΥΑΜΑΗΑ της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ είναι η επίσημη αποκλειστική διανομέας της Yamaha Motor Co. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Αλβανία και της PORSCHE AG στην Ελλάδα.

Με στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων προτάσεων και τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών, οι κύριες δραστηριότητες του Κλάδου ΥΑΜΑΗΑ της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ περιλαμβάνουν την αποκλειστική εισαγωγή, διανομή και εμπορία ευρείας σειράς προϊόντων ΥΑΜΑΗΑ : μεταξύ άλλων η γκάμα περιλαμβάνει μοτοσυκλέτες, scooters, παπιά, τρίκυκλα, τετράτροχα παντός εδάφους (ΑΤVs), Οχήματα χιονιού (Snowmobiles), Οχήματα golf, πλήρη σειρά αξεσουάρ & ανταλλακτικών YAMAHA GenuineParts&Accessories, πλήρη σειρά λιπαντικών YAMALUBE.

Η YAMAHA δραστηριοποιείται μέσω ενός ευρύτατου Δικτύου Συνεργατών με πάνω από 100 σημεία πώλησης και υποστήριξης στην Ελλάδα, μέσω της θυγατρικής ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. με 4 σημεία λιανικής στην Αττική, και μέσω των θυγατρικών εξωτερικού MotodynamicsSrl, στη Ρουμανία, και MotodynamicsLtd. στη Βουλγαρία.

* Στη φωτογραφία διακρίνονται από πλευράς YAMAHA o Γιάννης Σώκιαλης και από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods οι Μάνος Παπαδόπουλος και Κρις Σίνγκλετον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ