ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα τιμωρία του Αθλητικού Δικαστή στον Γιαννακόπουλο

Νέα τιμωρία του Αθλητικού Δικαστή στον Γιαννακόπουλο

Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε εκ νέου τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για δυσφήμηση του αθλήματος, με απαγόρευση εισόδου και πρόστιμο. Τι επισημαίνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε νέα τιμωρία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με αφορμή δηλώσεις που έκανε σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους (24/12/2014 και 9/1/2015). Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε, ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για συνολικά είκοσι (20) μήνες, όπως επίσης με πρόστιμο που φτάνει τις 27.000€. Την ίδια ώρα, το "τριφύλλι" θα κληθεί να πληρώσει το ποσό των 45.000€ για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Θυμίζουμε πως στις 9/1 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε τοποθετηθεί με αφορμή την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή να κάνει δεκτή την προσφυγή του Ολυμπιακού, λέγοντας πως " ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα ο εφιάλτης τους ".

Περίπου είκοσι ημέρες νωρίτερα είχε σχολιάσει τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή και την τιμωρία που του είχε επιβληθεί, κάνοντας λόγο για " κόκκινη παράγκα στο μπάσκετ ". Από το περιερχόμενο των συγκεκριμένων δηλώσεών του προέκυψε η τιμωρία του, μιας και καταφερόταν εναντίον των Γιώργου Χαλβατζάκη και Γιάννη Ανδριανού.

Λίγη ώρα αργότερα είχε επισημάνει πως " θα σηκωθώ να φύγω ", ενώ είχε... κλείσει τις δηλώσεις του μιλώντας για τα αρμόδια όργανα και τις αποφάσεις που παίρνουν, τονίζοντας πως " έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα ".

Διαβάστε την επίσημη θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Αναλυτικά:

Επιβάλλεται:

1) Στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, ιδιοκτήτη και πρώην Πρόεδρο αυτής, για τις από 24-12-2014 δημόσιες δηλώσεις του, με τις οποίες δυσφήμισε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για χρονικό διάστημα έντεκα (11) μηνών και πρόστιμο 14.000,00€ και

2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για τις ανωτέρω από 24-12-2014 δημόσιες δηλώσεις του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, με τις οποίες δυσφημίστηκε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 25.000,00€ ΕΥΡΩ.

Επιβάλλεται:

1) Στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, ιδιοκτήτη και πρώην Πρόεδρο αυτής, για τις από 9-1-2015 δημόσιες δηλώσεις του, με τις οποίες δυσφήμισε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για χρονικό διάστημα εννέα (9) μηνών και πρόστιμο 13.000,00€ και

2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για τις ανωτέρω από 9-1-2015 δημόσιες δηλώσεις του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, με τις οποίες δυσφημίστηκε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 20.000,00€.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ