ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα πρόταση για Σλούκα έκανε ο Παναθηναϊκός

Νέα πρόταση για Σλούκα έκανε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επιμένει για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα, καταθέτοντας νέα απίστευτη πρόταση για να αποσπάσει την υπογραφή του. Τι προσφέρουν οι "πράσινοι" και ποιος ο ρόλος που θα έχει. Τι λέει η πλευρά του παίκτη.

Μια εβδομάδα μετά την αρχική πρόταση στον Κώστα Σλούκα , η διοίκηση του Παναθηναϊκού επιστρέφει με μια ακόμη καλύτερη προσφορά, συγκεκριμένα 4.000.000 ευρώ για τέσσερα χρόνια. Πρόκειται, δηλαδή, για ένα κλειστό συμβόλαιο άνευ προηγουμένου για τα δεδομένα του ελληνικού μπάσκετ.

Ο διεθνής γκαρντ είχε αρνηθεί την προηγούμενη πρόταση (1.600.000 ευρώ για δύο χρόνια) του "τριφυλλιού", δηλώνοντας δημόσια την άποψη του για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει το θέμα ο Παναθηναϊκός. Μια εβδομάδα μετά ήρθε η δεύτερη προσφορά των "πρασίνων", που είναι άκρως εντυπωσιακή.

Η πλευρά του παίκτη, ωστόσο, εξακολουθεί να δηλώνει ότι προτεραιότητα παραμένει η συζήτηση με τον Ολυμπιακό, η οποία θα γίνει την τρέχουσα εβδομάδα. Παράλληλα για τον Κώστα Σλούκα κυκλοφορούν σενάρια για συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από τον ατζέντη του. Διαβάστε αναλυτικά τα δεδομένα που αφορούν την υπόθεση Σλούκας - Ολυμπιακός.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί να εντάξει στο δυναμικό του έναν ποιοτικό Έλληνα παίκτη επιπέδου Εθνικής ομάδας. Πολύ ψηλά στη λίστα του βρίσκεται και ο Νικ Καλάθης, με τον οποίο υπάρχουν επίσης συζητήσεις.

Την ώρα που αυτή η εβδομάδα θα περιλαμβάνει εξελίξεις στο θέμα του προπονητή , οι αναγνώστες του Sport24.gr εκφράζουν με την ψήφο τους την επιθυμία τους για τους παίκτες που θα πρέπει να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό.

Σλούκας, ο ηγέτης

Το πλάνο του "τριφυλλιού" όσον αφορά τον 25χρονο γκαρντ είναι σαφές: τον θέλει για να γίνει ηγέτης. Οι "πράσινοι" παρουσιάζουν σημαντικό έλλειμμα (σε σχέση με τον Ολυμπιακό) στο κομμάτι του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ (σε αυτούς που έχουν ενεργό ρόλο στο ρόστερ, δεν αναφερόμαστε στους "μικρούς" που βρίσκονται σε διαδικασία "ψησίματος" για το μέλλον, πράγμα που σημαίνει ότι η περίπτωσή του μπορεί να προσφέρει πολλαπλά οφέλη.

Προπονητής μπορεί να μην υπάρχει ακόμη, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά τον σχεδιασμό και τον ρόλο που θα του δοθεί. Ειδικά από τη στιγμή που ο Νίκος Παππάς θα είναι εκτός μάχης μέχρι το τέλος του έτους, λόγω της ρήξης πρόσθιου χιαστού που υπέστη στα πλέι οφ. Όπερ και σημαίνει πως ο Κώστας Σλούκας καλείται να αναλάβει άμεσα... δράση και να είναι αυτός που θα αποτελέσει το alter ego του Δημήτρη Διαμαντίδη στην "πράσινη" περιφέρεια.

Κι όταν -με το καλό- επιστρέψει ο Νίκος Παππάς, θα είναι το δίδυμο που μπορεί να εγγυηθεί (στο βαθμό του δυνατού) πως ο Παναθηναϊκός θα έχει παίκτες - ηγέτες από την Εθνική ομάδα, γύρω από τους οποίους θα "χτίζει" κάθε καλοκαίρι το ρόστερ του. Αν μάλιστα στην εξίσωση μπει και το όνομα του Νικ Καλάθη, καταλαβαίνετε πως το "τριφύλλι" θέλει να "χτίσει" σε στέρεες βάσεις με στόχο όχι απλά να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας, αλλά να δημιουργήσει ομάδα για μεγάλα πράγματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ