ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα προσέγγιση σε Σάρας

Νέα προσέγγιση σε Σάρας

Ο Παναθηναϊκός προσέγγισε εκ νέου τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με αφορμή την παρουσία του στη χώρα μας. Οι "πράσινοι" δεν έχουν καταθέσει όμως, επίσημη πρόταση στον Λιθουανό.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρίσκεται στην Ελλάδα από χθες (18/6), με τον Παναθηναϊκό να βρίσκει την ευκαιρία να προσεγγίσει εκ νέου τον Λιθουανό, για τη θέση του πρώτου προπονητή. Είναι γνωστό άλλωστε πως το όνομά του βρίσκεται μεταξύ αυτών που εξετάζονται από τους διοικούντες τον σύλλογο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως υπάρχει κάτι επίσημο (τουλάχιστον προς το παρόν), αφού η προσέγγιση που του έγινε, αφορούσε περισσότερο το πως βλέπει ο ίδιος την περίπτωση του "τριφυλλιού", για να επιστρέψει στο "τριφύλλι" ως coach -κάτι για το οποίο είναι πολύ θετικός.

Γι αυτό, δεν έγινε κάποια περαιτέρω κίνηση για τον Σάσα Ομπράντοβιτς, σχετικά με τον όρο που υπήρχε στο συμβόλαιό του για να αποχωρήσει από την Άλμπα Βερολίνου. Γι αυτόν τον λόγο, άλλωστε δήλωσε στο Sport24.gr πως θα παραμείνει -μέχρι νεοτέρας- στον πάγκο της γερμανικής ομάδας .

Παρεμπιπτόντως, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρέθηκε στη δεύτερη θέση της προτίμησης των φίλων του Παναθηναϊκού για τη θέση του πρώτου προπονητή , στη σχετική ψηφηφορία που έκανε το Sport24.gr δίνοντας σε εσάς τον λόγο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ