ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ναι" από Βουγιούκα σε Παναθηναϊκό

"Ναι" από Βουγιούκα σε Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από πέντε χρόνια στο εξωτερικό, ο Ίαν Βουγιούκας επιστρέφει στην Ελλάδα για να (ξανα)φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods. "Ναι" σε πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας από τον διεθνή σέντερ.

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods θα αγωνίζεται την επόμενη διετία ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση συνεργασίας που του κατέθεσαν οι "πράσινοι" για να ενισχύσει τη ρακέτα τους.

Ο 32χρονος σέντερ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για λογαριασμό του "τριφυλλιού" τη φανέλα του οποίου φόρεσε στο παρελθόν (2010-'12), πριν πάρει την απόφαση να ξενιτευτεί. Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στο εξωτερικό, όπου αγωνίστηκε σε Ούνικς Καζάν (2012-'14), Γαλατάσαραϊ (2014), Ουλμ (2015), Ζάλγκιρις (2015-'16) και Λοκομοτίβ Κουμπάν (2016-'17), ο διεθνής σέντερ επιστρέφει στον Παναθηναϊκό Superfoods ενισχύοντας σημαντικά το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ.

Η απόκτησή του βέβαια σηματοδοτεί αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό των "πρασίνων" , οι οποίοι θα αναπροσαρμόσουν πλέον τα πλάνα τους σε ό,τι αφορά στην γραμμή των ψηλών. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Είναι γεγονός πάντως πως κάποιος από τους ψηλούς που βρέθηκαν στον Παναθηναϊκό Superfoods την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε θα αποχωρήσει, είτε μιλάμε για τον Γιάννη Μπουρούση (έχει πρόταση από την Κίνα), είτε για τον Τζέιμς Γκιστ (είναι σε συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του) είτε για τον Κρις Σίνγκλετον (μπορεί μέχρι τις 20/7 να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ).

Με τα χρώματα της "Λόκο", στην οποία αγωνίστηκε πέρσι, ο Ίαν Βουγιούκας είχε 10.2 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ στο EuroCup είχε 8.4 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά αγώνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ