ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ναι" από Ρίβερς σε νέο τετραετές συμβόλαιο!

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κέι Σι Ρίβερς είπε το "ναι" στην πρόταση του Παναθηναϊκού Superfoods για νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, που θα τον κρατήσει στο "τριφύλλι" μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods θα φορά για τέσσερα ακόμη χρόνια ο Κέι Σι Ρίβερς! Ο 30χρονος φόργουορντ είπε το "ναι" στην πρόταση των "πρασίνων" για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους με πολύ βελτιωμένες απολαβές, κάτι που σημαίνει πως θα βρίσκεται στην Αθήνα -τουλάχιστον- μέχρι το καλοκαίρι του 2021!

Ήδη από την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Τσάβι Πασκουάλ είχαν επισημάνει πόσο σημαντικός είναι ο παίκτης για τη λειτουργία της ομάδας, με τις εξελίξεις να φέρνουν χαμόγελα τόσο στους δύο άνδρες, όσο και στους φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods. Αφού ξεπεράστηκαν τα τελευταία εμπόδια, αυτά που δεν επέτρεπαν την επίτευξη συμφωνίας το καλοκαίρι, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, κι έτσι ο Κέι Σι Ρίβερς θα φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι για ακόμη τέσσερα χρόνια.

Όπως αναφέρουν, δε, οι πληροφορίες η συμφωνία αφορά σε "κλειστό" συμβόλαιο, δείγμα της εμπιστοσύνης της ομάδας στις ικανότητες του αριστερόχειρα φόργουορντ, αλλά και της επιθυμίας του ιδίου να μείνει για πολύ καιρό στη χώρα μας.

Η συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών, δίνοντας επίσημο τόνο στο γεγονός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ