ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

MVP ο Ούκιτς

MVP ο Ούκιτς
INTIME SPORTS

Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας αναδείχτηκε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς. Τι δήλωσε ο Κροάτης γκαρντ.

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, βοηθώντας τους "πράσινους" να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Κροάτης γκαρντ με αυτόν τον τρόπο αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού, κάνοντας εξαιρετικό παιχνίδι.

Δείτε ρεπορτάζ, συνεντεύξεις από το "αιώνιο" ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας στην 21η SUPER BALL...

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς σημείωσε 18 πόντους με 3/4 τρίποντα, ενώ μάζεψε και 4 ριμπάουντ. Πολύ καλό παιχνίδι στον τελικό έκανε και ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο Κροάτης γκαρντ δήλωσε: " Τα παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό είναι πάνω-κάτω κάπως έτσι γιατί είναι δυο ομάδες ισάξιες. και δε ξέρεις ποτέ πού θα καταλήξει η νίκη. Είχαμε τον έλεγχο, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Στο τέλος είχαμε σωστές επιλογές και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Για την εμφάνιση που πραγματοποίησε ανέφερε: " Όντως ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου. Το έκανα την κατάλληλη στιγμή, όταν κρινόταν ένας τίτλος. Συμβαίνουν αυτά, εμένα μ' ενδιαφέρει να παίζω άλλες φορές λιγότερο άλλες περισσότερο και σέβομαι κάθε απόφαση του προπονητή μου. Σήμερα είχα πιο αυξημένο ρόλο και χρόνο γιατί είχα να κάνω άμυνα πάνω στον Σπανούλη και ίσως αυτό να με βοήθησε ψυχολογικά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ