ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

MVP ο Λούντζης

Ο Μιχάλης Λούντζης αναδείχθηκε MVP της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, ο οποίος οδήγησε τους "πράσινους" στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Μιχάλης Λούντζης αναδείχθηκε MVP της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ήταν αυτός που επέλεξαν οι προπονητές των έξι ομάδων ως πολυτιμότερο του τουρνουά.

Δίπλα του στην καλύτερη πεντάδα οι προπονητές ψήφισαν τον Κώστα Παπαδάκη (Παναθηναϊκός), τον Χρήστο Ιορδάνου (Παναθηναϊκός), τον Βαγγέλη Μαχαιριανάκη (Εργοτέλης) και τον Δημήτρη Κουρέπη (Ίκαρος Καλλιθέας). Ο σέντερ του Ικάρου Καλλιθέας αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ με 111 πόντους.

Μέσα σε πανηγυρισμούς και με πολλά χαμόγελα ο Παναθηναϊκός σήκωσε την... κούπα στην Καστοριά , σφραγίζοντας και τυπικά τον τίτλο του Πρωταθλητή Εφήβων. Οι «πράσινοι» παρέλαβαν το τρόπαιο από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη.

Τις απονομές στις ομάδες και στους παίκτες που διακρίθηκαν έκαναν οι : Ανέστης Αγγελής (Δήμαρχος Καστοριάς), ο Θεοφύλακτος Ζυμπίδης (Περιφέρεια Καστοριάς), ο Σωτήρης Κουλοσούσας (ειδικός γραμματές της ΕΟΚ), ο Σάββας Λόρτος (μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ), ο Λάζαρος Σαββίδης (Πρόεδρος ΕΚΑΣΔΥΜ), ο πρόεδρος του ΑΣ Καστοριάς Ναούμ Δίτσιος, ο Βασίλης Μπούτσης (Α’ αντιπρόεδρος ΕΚΑΣΔΥΜ), ο Σάκης Καλαφατίδης (ταμίας ΕΚΑΣΔΥΜ), ο Γιάννης Τσουμής (Αντιπρόεδρος ΕΚΑΣΘ).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ