ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προβάδισμα ο Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό αλλά με αρκετές δυσκολίες

Προβάδισμα ο Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό αλλά με αρκετές δυσκολίες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τις λύσεις που προτείνονται εξετάζουν στον Παναθηναϊκό Superfoods, ώστε να καταλήξουν στον προπονητή που θ’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "πρασίνων".

Oι εξελίξεις στο στρατόπεδο του "τριφυλλιού" τρέχουν και είναι πολύ πιθανό μέσα στην ημέρα να υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με τον προπονητή που θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, ώστε ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ήδη στην πράσινη ΚΑΕ εξετάζουν τα ονόματα που έχουν προταθεί και για την ώρα φαίνεται πως έχει προβάδισμα εκείνο του Τσάβι Πασκουάλ αλλά και αρκετές δυσκολίες παρότι είναι θετικός να έρθει στην Ελλάδα. Πέρα από το γεγονός πως έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, υπάρχουν και άλλα ζητήματα που πρέπει να λυθούν, ωστόσο οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό τον έχουν σε προτεραιότητα λόγω της εμπειρίας και του έργου που έχει δείξει στους Καταλανούς.

Παρόλα αυτά, τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι πολλά από τον Λούκα Μπάνκι, τον Γιόνας Καζλάουσκας και τον Σάσα Ομπράντοβιτς μέχρι και Έλληνες προπονητές, αλλά όλα δείχνουν πως στην ομάδα του "τριφυλλιού" θα κινηθούν προς την ξένη αγορά. Ενδεχομένως μέχρι το απόγευμα οι "πράσινοι" να έχουν ξεχωρίσει και άλλες περιπτώσεις, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της διαπραγμάτευσης αν και μέχρι τώρα έχει γίνει διερευνητική επαφή μόνο με τον Τσάβι Πασκουάλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ