ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπράμος: "Δεν φοβόμαστε την Μπαρτσελόνα"

Μπράμος: "Δεν φοβόμαστε την Μπαρτσελόνα"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός σέβεται αλλά δεν φοβάται την Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μάικ Μπράμου ο οποίος αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδα που θα γεμίσει το ΟΑΚΑ

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο Μάικ Μπράμος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός σέβεται την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν την φοβάται.

Ο άσος του Παναθηναϊκού που ήταν εκπληκτικός στο δεύτερο παιχνίδι και πέτυχε 13 (3/3) πόντους, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει το "διπλό", έκανε επίσης ειδική αναφορά στον κόσμο των "πράσινων" που θα γεμίσουν το ΟΑΚΑ.

"Συνεχίζουμε. Πήραμε μια σημαντική νίκη στη Βαρκελώνη, ισοφαρίσαμε τη σειρά σε 1-1 και τώρα παίζουμε εντός έδρας. Είδαμε στο βίντεο τα λάθη που κάναμε", σχολίασε ο Μάικ Μπράμος και συμπλήρωσε:

"Πρέπει να αποφύγουμε αυτά τα λάθη, να επιτεθούμε στις αδυναμίες τους και να διαβάζουμε γρηγορότερα κάθε κατάσταση στο παρκέ. Αντιμετωπίζουμε μια πραγματικά καλή ομάδα. Δεν αισθανόμαστε τίποτε άλλο πέρα από σεβασμό για τον αντίπαλό μας.

Σεβόμαστε την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν την φοβόμαστε. Δεν επιτρέπεται να φοβάσαι όταν πατάς στο παρκέ. Και αυτά τα παιχνίδια θα είναι διαφορετικά για μας, από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας. Ξέρουμε πως το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο και ο κόσμος μας θα δημιουργήσει φανταστική ατμόσφαιρα με τη φωνή και την παρουσία του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ