ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουρούσης και Χαραλαμπόπουλος πίσω από το τιμόνι

Μπουρούσης και Χαραλαμπόπουλος πίσω από το τιμόνι

Ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος εμφανίστηκαν στην εκπομπή "Traction" του ΣΚΑΪ, μιλώντας για τις οδηγικές τους ικανότητες, το ποδόσφαιρο και τα προβλήματα που είχαν στο σχολείο.

Ο Γιάννης Μπουρούσης αποτελεί τον δάσκαλο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Μία πρόταση που ενδεχομένως έχετε ξαναδιαβάσει κι αφορά τον τρόπο παιχνιδιού, την κίνηση στο λόου ποστ ή τη δημιουργία εντός κι εκτός του "βαμμένου". Αυτή τη φορά όμως, η λειτουργία της είναι διαφορετική και αφορά τους τέσσερις τροχούς.

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods εμφανίστηκαν στην εκπομπή "Traction" του ΣΚΑΪ, πιάνοντας το τιμόνι της Mercedes GLC Coupe, με τον πρώτο να κάνει... μαθήματα οδήγησης στον δεύτερο. Με το βλέμμα στο τιμόνι και με διάθεση σαρκασμού, ο 33χρονος σέντερ δεν αρκέστηκε στο να απολαμβάνει τη διαδρομή.

Το πιο σημαντικό εξ όσων αναφέρθηκαν αφορούσε τα φαινόμενα βίας στον ελληνικό αθλητισμό, με τον σέντερ των "πρασίνων" να εξηγεί πως " τα τελευταία χρόνια είναι καλύτερη η κατάσταση σε σχέση με αυτή που άφησα εγώ, πριν πέντε χρόνια, όταν έφυγα για πρώτη φορά στο εξωτερικό".

Παράλληλα, αμφότεροι μίλησαν για κομμάτια της ζωής και της καριέρας τους. " Ήμουν πολύ τυχερός που βρέθηκε στα χέρια του Γιώργου Αμερικάνου, κι από εκεί κατέληξα στην ΑΕΚ", εξήγησε. Πριν η συζήτηση πάει στην πρώτη επαφή των δύο με τον αθλητισμό. " Δεν κρύβω ότι μου άρεσε να είμαι τερματοφύλακας μικρός", είπε ο Γιάννης Μπουρούσης, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλου να προσθέτει πως " κι εγώ τερματοφύλακας ήμουν, στο Αιγάλεω. Απλά ο πατέρας μου ήταν μπασκετμπολίστας και άλλαξα άθλημα στην πορεία".

Όσο για τις... μαθητικές επιδόσεις τους; " Δεν μου άρεσε πολύ το σχολείο, μου άρεσε πιο πολύ ο αθλητισμός και τα ποδήλατα. Αλητεία", είπε με χιούμορ ο Γιάννης Μπουρούσης, με τον συμπαίκτη του στο "τριφύλλι" και την Εθνική ομάδα να παραδέχεται πως " πριν το Λύκειο ήμουν εξαιρετικός, μετά... έπεσα απότομα".

Εκτός των άλλων μίλησαν για τα ταξίδια, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τα αεροπλάνα λόγω ύψους και τους συγκατοίκους τους στις αποστολές. Ο 33χρονος σέντερ είναι μαζί με τον Νίκο Παππά, ενώ ο 20χρονος φόργουορντ είτε με τον Ντιμίτρις Νίκολς είτε με τον Μιχάλη Λούντζη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 0'04'' μέχρι το 11'39''

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ