ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουρούσης: "Ήρθα στους κορυφαίους της εικοσαετίας"

Μπουρούσης: "Ήρθα στους κορυφαίους της εικοσαετίας"
STOLISVAGGELIS

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του Παναθηναϊκού τονίζοντας ότι οι Δημήτρης και Παύλος Γιαννακόπουλος τον έπεισαν να υπογράψει στο "τριφύλλι". "Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο πετυχημένη ομάδα της εικοσαετίας", εξήγησε.

Η μεταγραφή του Γιάννη Μπουρούση στον Παναθηναϊκό πήρε "σάρκα και οστά" το μεσημέρι της Τρίτης (12/7), με τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει επίσημα την απόκτησή του . Ο 33χρονος σέντερ υπέγραψε το συμβόλαιο διετούς διάρκειας που του προσέφεραν οι "πράσινοι", ισχυροποιώντας σε μεγάλο βαθμό τη φροντ λάιν της νέας του ομάδας.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση, ο διεθνής σέντερ εξήγησε τους λόγους που πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας πως " όταν μιλήσαμε για πρώτη φορά με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μου έδειξε ότι με θέλει στην ομάδα και του υποσχέθηκα πως αν αποφασίσω να μείνω στην Ευρώπη αυτό θα γίνει μόνο για τον Παναθηναϊκό και για εκείνον προσωπικά. Και αυτό έγινε, γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα".

Αποκάλυψε μάλιστα πως μια κουβέντα που είχε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο αποδείχθηκε καθοριστική στο να πει το "ναι" στον Παναθηναϊκό: " Στο τελευταίο μας ραντεβού ήταν "παρών" και ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος. Όταν μου μίλησε και εκείνος είπα: "τέλος, πάω στον Παναθηναϊκό". Είναι ο πιο ιστορικός παράγοντας στην Ελλάδα, ένας άνθρωπος τον οποίο όλοι σέβονται και αποτέλεσαν μεγάλη τιμή για εμένα τα λόγια του. Νιώθω τόσο μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση γι’ αυτόν τον άνθρωπο που δεν μπορούσα να μην τον ακούσω".

Όσον αφορά τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τον Παναθηναϊκό προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του, σημείωσε: " Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και η πιο επιτυχημένη της τελευταίας εικοσαετίας. Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μέρος αυτής της σπουδαίας ιστορίας και είναι μεγάλη τιμή για μένα να φορέσω αυτή τη φανέλα. Παλαιότερα έφτασα κοντά, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να πραγματοποιηθεί", ενώ κατέληξε αποφεύγοντας να πει μεγάλα λόγια:

" Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Έχω μεγάλο κίνητρο να πετύχω στον Παναθηναϊκό και θα κάνω τα πάντα για να τον βοηθήσω να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του νέου προπονητή μου, Αργύρη Πεδουλάκη. Υγεία να έχουμε και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ