ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπλουμς: "Ο Παναθηναϊκός είναι το ΝΒΑ μου!"

Μπλουμς: "Ο Παναθηναϊκός είναι το ΝΒΑ μου!"

Το τηλεοπτικό δίκτυο LTV1 ήλθε στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες για χάρη του Γιάνις Μπλουμς! Ο Λετονός μοιράστηκε την καθημερινότητά του με τους συμπατριώτες του και μίλησε για τον Παναθηναϊκό (VIDEO).

Ο Γιάνις Μπλουμς και η παρουσία του στον Παναθηναϊκό έχουν πέραση στη Λετονία. Σε σημείο που το δίκτυο LTV1 να ταξιδέψει στην Αθήνα, καταγράφοντας την καθημερινότητα του 33χρονου γκαρντ.

Για τις ανάγκες του οδοιπορικού, μάλιστα, ο Μπλουμς φωτογραφήθηκε στο Καλλιμάρμαρο! "Η Λετονία θέλει τη διάκριση στο EuroBasket 2015 και θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έτσι σκεφτήκαμε να πάμε μια βόλτα στο μέρος που διοργανώθηκε το πρώτο μεγάλο τουρνουά" εξήγησε στο Sport24.gr ο Λετονός συνάδελφος Reinis Osenieks, o οποίος πέρασε τέσσερις μέρες μαζί με τον γκαρντ των "πράσινων" για να καταγράψει τα όσα βιώνει στην πρωτεύουσα και το ΟΑΚΑ.

Το Sport24.gr παρουσιάζει το αφιέρωμα του LTV1 της λετονικής τηλεόρασης στον Γιάνις Μπλουμς.

Ο Λετονός γκαρντ μίλησε για...

...τον Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκός είναι το ΝΒΑ μου! Σαν ένα όνειρο, που έγινε πραγματικότητα. Ποτέ δεν μου άρεσε το στιλ μπάσκετ που παίζεται στις ΗΠΑ, επομένως το να παίζω στην Euroleague με αυτή την ομάδα είναι το δικό μου ΝΒΑ".

...την Αθήνα : "Μου αρέσει πολύ η Αθήνα. Μένω σε ένα μεγάλο διαμέρισμα, όχι μακριά από το ΟΑΚΑ. Είναι επίσης πολύ ωραίο το ότι έχω κήπο και το σπίτι μου είναι μακριά από την κίνηση και το κέντρο της πόλης".

...τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς : "Ήταν ο έκτος προπονητής μου από την πρώην Γιουγκοσλαβία. Η αλήθεια είναι ότι στις αρχές τον φοβόμουν! Είχα ακούσει για παίκτες που είχαν όρο στο συμβόλαιό τους και τους επέτρεπε να φύγουν, αν ερχόταν ο Ιβάνοβιτς στην ομάδα. Επομένως, καταλαβαίνεις τον λόγο. Μπορώ να πω ότι είχε κερδίσει τον σεβασμό, επέβαλε την πειθαρχία και ξέρει καλά το παιχνίδι".

...για τους φίλους του Παναθηναϊκού : "Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να παίζεις μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Το απολαμβάνει ο κάθε παίκτης".

...τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Μπορεί να χάσεις κάποια παιχνίδια μέσα στη χρονιά, όμως αν κερδίσεις τον Ολυμπιακό, θα σου συγχωρήσουν κάθε ήττα (γέλια)!".

...το φαγητό στην Ελλάδα: "Έχω παίξει μπάσκετ στην Ισπανία, την Ελλάδα, την Ιταλία. Έχω μάθει πολλά από την παράδοση αυτών των χωρών στο φαγητό".

...το EuroBasket 2015 : "Ένας όμιλος του EuroBasket θα διεξαχθεί στη Ρίγα. Η Λετονία θα παλέψει για το καλύτερο αποτέλεσμα και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες".

Το VIDEO με το οδοιπορικό του Μπλουμς, στην Αθήνα

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ