ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπηχτή από Πασκουάλ για τα σχόλια για τους διαιτητές

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για πρώτη φορά από την ώρα που κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού Superfoods, ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε με καυστικό τρόπο, αναφερόμενος σε όσα ακολούθησαν τη νίκη επί του Κολοσσού H Hotels.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο του Κοροίβου , με τον Τσάβι Πασκουάλ να στέκεται μετά το τέλος της αναμέτρησης στη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν οι παίκτες του την αναμέτρηση με την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου. Δεν περιορίστηκε βέβαια σε αυτό, αφού -για πρώτη φορά από την στιγμή που κάθισε στον πάγκο του "τριφυλλιού"- θέλησε να πετάξει το... καρφάκι του, με αφορμή όσα ειπώθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Κολοσσό H Hotels .

" Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, είναι μία ακόμα εντός έδρας, είμαι σίγουρος ότι μετά από αυτό το ματς κανείς δεν θα μιλήσει για τους διαιτητές. Ο σεβασμός είναι κάτι σημαντικό και δεν πρέπει να χάνεται ποτέ και σε κανένα παιχνίδι. Πρέπει να υπάρχει προσοχή σε σχέση με ό,τι λέγεται διότι για όλα υπάρχουν συνέπειες. Όσον αφορά το παιχνίδι, παίξαμε σοβαρά όπως μας αρμόζει, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα κι αποφύγαμε τα λάθη. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε σερί και πήραμε διαφορά, ενώ στο τρίτο δεκάλεπτο το καθαρίσαμε με νέο σερί. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο σερί παιχνιδιών που αποτελούν μία πρόκληση", ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του Παναθηναϊκού Superfoods, ο οποίος ρωτήθηκε τι ακριβώς εννοούσε σχετικά με τους διαιτητές, για να απαντήσει πως " θα πρέπει να κοιτάξουμε μία εβδομάδα πίσω και θα καταλάβουμε σε τι αναφέρομαι".

Σε ερώτηση για το τι δίνει την ώθηση για να θεωρούν όλοι ότι η ομάδα δεν χάνει στο ΟΑΚΑ, απάντησε πως " στην έδρα μας έχουμε παίξει σε όλα τα παιχνίδια καλά κι αξίζαμε να τα πάρουμε όλα. Επίσης με τη βοήθεια του κοινού μας είμαστε πιο δυνατοί. Αυτοί μας δίνουν ώθηση στις καλές και τις δύσκολες στιγμές. Καταλαβαίνουν πότε τους χρειαζόμαστε περισσότερο. Γι’ αυτό είπα μετά την Εφές ότι έχουμε το καλύτερο κοινό στην Ευρώπη", για να προσθέσει: " Η πίεση πάντα υπάρχει. Και σήμερα βγήκαμε να παίξουμε με σεβασμό. Η φιλοσοφία μου είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς κι αυτή τη νοοτροπία θέλουμε να περάσουμε και στους παίκτες".

Από μέρους του, ο προπονητής του Κόροιβου, Ντίνος Καλαμπάκος, είπε: " Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Το πρώτο παιχνίδι του 2018 ήταν τραυματική εμπειρία. Πέσαμε στον Παναθηναϊκό. Κλείσαμε το 2017 καλά, αλλά έχουμε δουλειά. Για παιχνίδι σαράντα πόντων δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Μας έλειπε ο Κάρσον με μόλυνση στο μάτι και δεν είχαμε ταχύτητα. Έχουμε δύο καινούρια παιδιά και ανακατευτήκαμε. Θέλαμε να τους βάλουμε με τον Παναθηναϊκό για να τους δείξουμε τι εστί ελληνικό πρωτάθλημα. Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός. Δεν είχαμε καλή εικόνα και δεν δικαιολογείται γιατί δουλεύουν τα παιδιά. Καλή χρονιά και συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ