ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπετσίροβιτς: "Είμαι έτοιμος για την... γραβάτα"

Μπετσίροβιτς: "Είμαι έτοιμος για την... γραβάτα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς επέστρεψε στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του προπονητή. Ο νέος ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού μίλησε στο Sport24.gr για τον νέο του ρόλο, αλλά και το "Honouring Our Legacy".

Μετά από εφτά χρόνια, ο Σάνι Μπετσίροβιτς επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Με διαφορετική ιδιότητα βέβαια, αφού αποτελεί τον νέο βοηθό προπονητή των "πρασίνων". Ο "Sani boy" πέρασε δύο αξέχαστα χρόνια στο "τριφύλλι", με το οποίο μάλιστα κατέκτησε την Euroleague το 2007. Όπως είναι λογικό θυμάται κάτι παραπάνω από έντονα την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Για τα συναισθήματα που δημιουργούνται κάθε φορά που γεμίζει το ΟΑΚΑ, φρόντισε το "Honouring Our Legacy", το οποίο αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξαναζήσει στιγμές... αποθέωσης. Για τον σύλλογο. " Απίστευτη εμπειρία", ήταν η πρώτη φράση που είπε μιλώντας στο Sport24.gr για τη βραδιά που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τίμησε τους πέντε κορυφαίους παίκτες της σύγχρονης ιστορίας, όπως επίσης τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Για να πάει μετά η συζήτηση στα δικά του, αφού φέτος κάνει μια νέα αρχή -ως προπονητής. " Όταν έχεις πρόταση σαν αυτή του Παναθηναϊκού, δεν μπορείς να πεις "όχι". Είμαι χαρούμενος που γύρισα. Έχω την ευκαιρία να μάθω πολλά από έναν σπουδαίο κόουτς και άνθρωπο που θαυμάζω. Στον Παναθηναϊκό έζησα μοναδικές στιγμές κι είμαι έτοιμος να ζήσω ακόμη περισσότερες", είπε σχετικά πριν απαντήσει στην ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να φορέσει γραβάτα. (γελάει) " Ναι, είμαι έτοιμος", αποκρίθηκε.

Όσο για το "Honouring Our Legacy"; " Ήταν πολύ έντονο συναισθηματικά. Είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος έβαλε έναν μεγάλο στόχο κι έκανε σπουδαίο τον Παναθηναϊκό. Τα κατάφερε. Δεν είναι κάτι που πετυχαίνεις από τη μία μέρα στην άλλη. Βλέπεις όμως έτσι πόσο σημαντικό είναι ό,τι επιτυγχάνεις", σχολίασε, πριν συνεχίσει λέγοντας πως " είμαι περήφανος που υπήρξα μέλος αυτή της κληρονομιάς του συλλόγου".

Όλη αυτή η κληρονομιά δημιουργεί κάποια πίεση για τη νέα χρονιά; Ο Σάνι Μπετσίροβιτς απάντησε πως " ναι και όχι. Η απάντησή μου είναι αυτή. Αν δεν μπορείς να το διαχειριστείς, τότε το νιώθεις έντονα. Αυτοί οι οπαδοί μας στηρίζουν πολύ και μας βοηθούν. Ειδικά για τα νεαρά παιδιά είναι σημαντικό. Θα υπάρξουν παιχνίδια στα οποία δεν θα είμαστε καλοί, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Έτσι συμβαίνει στις οικογένειες, κι ο Παναθηναϊκός είναι μία τέτοια. Πρέπει να είμαστε μαζί, όπως στις καλές στιγμές", ενώ κατέληξε μιλώντας για τους "μικρούς" του "πράσινου" ρόστερ:

" Αναζητούν τη συμβουλή. Είναι πολύ δεκτικοί στις συμβουλές και τις παρατηρήσεις, ακούνε αυτά που τους λέμε. Όλα αυτά είναι πολύ θετικά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ