ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπετσίροβιτς: "Δεν μπορούσα να αρνηθώ"

Μπετσίροβιτς: "Δεν μπορούσα να αρνηθώ"

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε χθες (28/6) ότι ο Σάνι Μπετσίροβιτς αναλαμβάνει πόστο στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού. Πλέον ο Σλοβένος περιμένει να έχει τόσες επιτυχίες, όσες είχε ως παίκτης! Εκτός "τριφυλλιού" ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς αποχώρησε από την Πιατσέντζα, κρέμασε τη φανέλα του και αναλαμβάνει χρέη ασίσταντ κόουτς στον Παναθηναϊκό στο πλευρό του Σάσα Τζόρτζεβιτς, όπως αποκάλυψε χθες (28/6) το Sport24.gr .

O 34χρονος Σλοβένος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό την περίοδο 2006-08, κατακτώντας το triple-crown της σεζόν 2006-07 και το νταμπλ στην Ελλάδα, έναν χρόνο αργότερα. Εξέλιξη που θέτει εκτός του τιμ τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Πλέον αναφέρει στην προσωπική του ιστοσελίδα (sani.si) ότι είναι ανυπόμονος για να πανηγυρίσει νέες επιτυχίες με τους "πράσινους"

"Ολοκληρώθηκε ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή μου. Αισθάνομαι στεναχώρια και συγχρόνως, χαρά, αφού έχω μπροστά μου μια νέα πρόκληση! Το μπάσκετ είναι η ζωή μου και πλέον έχω μπροστά μου μια πρόταση που δεν μπορώ να απορρίψω. Το να είμαι βοηθός του Σάσα Τζόρτζεβιτς και να εργάζομαι σε ένα κλαμπ που πανηγύρισα μεγάλες επιτυχίες δεν συμβαίνει στον καθένα. Πιστεύω ότι θα έχω την ευκαιρία να πανηγυρίσω πολλές επιτυχίες στον Παναθηναϊκό, τόσες όσες πανηγύρισα ως παίκτης!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ