ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπατίστα: "Χάσαμε γιατί..."

Μπατίστα: "Χάσαμε γιατί..."
INTIME SPORTS

Ο Εστέμπαν Μπατίστα μίλησε για τη φετινή χρονιά, που ήταν γεμάτη τραυματισμούς για τον Παναθηναϊκό. "Αυτό ήταν το μεγαλύτερό μας πρόβλημα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η επιστροφή του Εστέμπαν Μπατίστα στη δράση -μετά από απουσία περίπου ένα μήνα- δεν έφερε αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχασε για τρίτη σερί φορά από τον Ολυμπιακό σε αυτή τη σειρά των τελικών. Ο Ουρουγουανός σέντερ μίλησε λίγα λεπτά μετά το φινάλε του τρίτου τελικού, εκφράζοντας την επιθυμία του να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι για μία ακόμη χρονιά.

" Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι μετά από περίπου ένα μήνα. Δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι απόψε. Τώρα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τη νέα χρονιά. Να διορθώσουμε τα λάθη μας και να φτιάξουμε καλύτερο μέλλον για εμάς", είπε αρχικά στην κάμερα του OTE TV, για να συνεχίσει μιλώντας για τα προβλήματα που ήταν... βουνό για τους "πράσινους" φέτος: " Είχαμε πολλά προβλήματα, πολλούς τραυματισμούς. Δεν είναι δικαιολογία για απόψε. Τουλάχιστον πήραμε το Κύπελλο, οπότε δεν τελείωσε η σεζόν με άδεια χέρια για εμάς. Οι τραυματισμοί μας έκαναν πολύ κακό φέτος. Ήρθαν σε κρίσιμα σημεία. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να δουλέψουμε σκληρά για την επόμενη χρονιά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ