ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπαίνουν στο πρόγραμμα Σίνγκλετον - Μήτογλου

18/11/2016 Panathinaikos Vs Olympiacos for Turiksh Airlines Euroleague, regular season 2016-17, in OAKA Stadium in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
18/11/2016 Panathinaikos Vs Olympiacos for Turiksh Airlines Euroleague, regular season 2016-17, in OAKA Stadium in Athens - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography 18/11/2016 PANATHINAIKOS VS OLYMPIACOS FOR TURIKSH AIRLINES EUROLEAGUE, REGULAR SEASON 2016-17, IN OAKA STADIUM IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Γεμίζει από βδομάδα το παρουσιολόγιο του Τσάβι Πασκουάλ, καθώς Κρις Σίνγκλετον και Ντίνος Μήτογλου θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού.

Οι ρυθμοί ανεβαίνουν στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού καθώς ο Τσάβι Πασκουάλ βάζει τα πρώτα κομμάτια της τακτικής, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις πάνω στο παρκέ, ώστε σιγά-σιγά οι παίκτες του “τριφυλλιού” να μπαίνουν στη φιλοσοφία του Καταλανού τεχνικού. Το σημαντικό για το τεχνικό επιτελείο των “πράσινων” είναι πως μειώνονται οι απουσίες αφού την Τρίτη (29/8) θα μπουν στις προπονήσεις ο Κρις Σίνγκλετον και ο Κωνσταντίνος Μήτογλου.

O Aμερικανός φόργουροντβρέθηκε στο ΟΑΚΑ όπου παρακολούθησε τις προπονήσεις αλλά δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα προκειμένου να ξεκουραστεί και την Δευτέρα θα περάσει από εξετάσεις πριν μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Την ερχόμενη Τρίτη θα κάνει και την πρώτη προπόνηση ο Μήτογλου ο οποίος “κόπηκε” από την Εθνική ομάδα και αφού ξεκουραστεί θα τεθεί στη διάθεση του Πασκουάλ. Πλέον στις απουσίες για τους “πράσινους” είναι ο Λεκαβίτσιους και οι τρεις (Καλάθης, Παππάς, Αντετοκούνμπο) διεθνείς με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που θα συμμετάσχουν στοEurobasket.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ