ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μόνο έτσι πάει Kings ο Καλάθης

Μόνο έτσι πάει Kings ο Καλάθης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για ενδιαφέρον των Kings με τον Νικ Καλάθη, ο Νίκος Παπαϊωάννου αποκαλύπτει σε ποιά περίπτωση μένει ελεύθερος ο διεθνής γκαρντ από τον Παναθηναϊκό.

To φλερτ των Kings με τον Καλάθη ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, όταν του τηλεφώνησε ο GM της ομάδας, o Vlade Divac για να του προσφέρει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας.Ο ρόλος του τότε θα ήταν 3ο πλέι μέικερ πίσω από τον Rajon Rondo και τον Darren Collison. Δηλαδή περιορισμένος χρόνος συμμετοχής, όπως και λίγα χρήματα αφού του έδωσαν μονοετές συμβόλαιο αντί 1.200.000 δολαρίων.

Ο Παναθηναϊκός προσέφερε στον Καλάθη μυθικό τριετές συμβόλαιο 6.300.000 δολαρίων και τον (ξανα)έντυσε στα "πράσινα".

Φέτος οι Kings έδειξαν και πάλι ενδιαφέρον για τον παίκτη του Παναθηναϊκού , τα δικαιώματα του οποίου για το ΝΒΑ έχουν οι Grizzlies.O Καλάθης δεν έχει NBA out στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Ο μόνος τρόπος αυτόματης αποδέσμευσης είναι να έχει λαμβάνειν οφειλούμενα από την "πράσινη" ΚΑΕ, πέραν του ενός μηνός και να μην εξοφληθεί εντός εβδομάδος μετά από σχετική έγγραφη ειδοποίηση του παίκτη. Ο εκπρόσωπος του Καλάθη, Dan Fegan, έστειλε προ ημερών σχετική επιστολή στην ΚΑΕ Παναθηναϊκος, η οποία με τη σειρά της αναμένεται να τακτοποιήσει τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες "δένοντας" τον παίκτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ