ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μοναδικό πρόβλημα ο Μποχωρίδης

Μοναδικό πρόβλημα ο Μποχωρίδης
INTIME SPORTS

Η αναβολή του -προγραμματισμένου για αύριο (22/12)- ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος έφερε αλλαγή πλάνου για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Το μυαλό όλων βρίσκεται πλέον στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (27/12, 19:00).

Μια εβδομάδα προετοιμασίας έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ (27/12, 19:00). Οι "πράσινοι" αναγκάστηκαν να αλλάξουν πλάνα μετά την αναβολή του -προγραμματισμένου για αύριο (22/12)- ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να αναπροσαρμόζει τα πλάνα του για τις προσεχείς ημέρες.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ έχει επικεντρώσει την προσοχή του στον "αιώνιο" αντίπαλο, την ώρα που οι τραυματίες επανέρχονται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Από τη μία, υπάρχει ο ΝτεΜάρκους Νέλσον που κερδίζει σε ώρες προπόνησης (μετά το ντεμπούτο του κόντρα στη Μπαρτσελόνα), ενώ, παράλληλα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης προπονείται πλέον κανονικά. Όπερ και σημαίνει πως θα είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι.

Μοναδικός απών παραμένει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που ακολουθεί θεραπείες. Θυμίζουμε πως ο 20χρονος γκαρντ ταλαιπωρείται από θλάση στο γαστροκνήμιο, τραυματισμό που αποκόμισε ως "ενθύμιο" από το παιχνίδι με τον Άρη, για τη 10η αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ