ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μίνιτς: "Μιλάμε κάθε μέρα με τον Τζόρτζεβιτς"

Μίνιτς: "Μιλάμε κάθε μέρα με τον Τζόρτζεβιτς"

Ο Μίλαν Μίνιτς μίλησε για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι, τονίζοντας πως ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ενήμερος για όσα συμβαίνουν. Τι είπε ο Λευτέρης Μποχωρίδης για τις προπονήσεις του "τριφυλλιού".

Περίπου δύο εβδομάδες μετά την έναρξη τη προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, ο Μίλαν Μίνιτς μίλησε για την πορεία αυτής και όσα γίνονται στο Καρπενήσι. Ο άμεσος συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου, που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο που προετοιμάζεται το "τριφύλλι", σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν εκεί.

" Διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας μας. Την πρώτη εβδομάδα δουλέψαμε πολύ καλά με τους μικρούς. Αρχίσαμε τη δεύτερη εβδομάδα βλέποντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων και των εργομετρικών τεστ σχετικά με το τι λείπει από το σώμα του κάθε παίκτη. Πλέον, δουλεύουμε πάνω σε αυτό", δήλωσε αρχικά ο ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού, πριν απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το κατά πόσο είναι ενήμερος ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για την πορεία των προπονήσεων:

" Ξέρουμε ποιος είναι ο πρώτος προπονητής. Μιλάμε κάθε μέρα και έχουμε καλή συνεργασία. Εκείνος είναι συγκεντρωμένος σε δύο ομάδες και δεν θέλει να χάνει ούτε τον Παναθηναϊκό ούτε την Εθνική Σερβίας. Εμείς είμαστε εδώ για να βγάλουμε την προετοιμασία. Δουλεύουμε σκληρά. Έχουμε σήμερα δύο πολύ δυνατές προπονήσεις, αύριο ρεπό και μετά ένα τριήμερο δυνατό πριν πάμε στην Αθήνα".

Βασικό μας μέλημα είναι να μπούμε στη νοοτροπία του κόουτς, ενώ θέλουμε μέσα από την ατομική προπόνηση όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Προβλήματα μικρά έχουμε και από πέρσι, αλλά θα φτιάξουν μέσα από το ατομικό πρόγραμμα. Μέσα από το ταλέντο που έχουμε να βγει ποιότητα".

Τέλος, αναφερόμενος στην... απουσία τρεξίματος στο στίβο φέτος, ο Μίλαν Μίνιτς σχολίασε: " Αυτή είναι η φιλοσοφία του κόουτς. Τρέχουμε καθημερινά. Πέρσι με την Εθνική Σερβίας είχαμε αποτελέσματα. Να ξέρετε ότι το γήπεδο τρέχουμε παραπάνω απ’ ό,τι θα τρέχαμε έξω. Μόνο που εδώ τρέχουμε με μπάλα και οι παίκτες το αγαπούν αυτό. Είναι πιο εύκολο για εκείνους. Πιο ευχάριστο".

Μποχωρίδης: "Πρέπει να προσαρμοστούμε"

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Μποχωρίδης είπε αρχικά πως " είμαστε στον Παναθηναϊκό και δεν μπορούμε να κοιτάμε κάτι άλλο από τους τίτλους. Οπότε οι στόχοι μας είναι να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό και να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους", για να προσθέσει: " Στόχος μου είναι να δουλεύω σκληρά, να βελτιώνομαι συνεχώς και σε όσες ευκαιρίες πάρω να βοηθήσω την ομάδα μου μέσα στο γήπεδο".

Σε ερώτηση για την προετοιμασία και τη διεξαγωγή όλων των προπονήσεων στο κλειστό, ο 21χρονος γκαρντ σημείωσε: " Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του λογική και θέλει να μεταδώσει στην ομάδα. Έτσι, λοιπόν, και ο κάθε παίκτης θα πρέπει να προσαρμόζεται. Μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό αλλά προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε σε ό,τι ζητάει ο προπονητής μας".

Ενώ, τέλος, αναφερόμενος στην αισιοδοξία που υπάρχει στο εσωτερικό των "πρασίνων" είπε: " Υπάρχει μια αισιοδοξία με τα παιδιά που είναι εδώ αλλά και με εκείνα που θα έρθουν. Υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ