ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μιλάει με τον Χάκετ ο Τζόρτζεβιτς

Μιλάει με τον Χάκετ ο Τζόρτζεβιτς
INTIME SPORTS

Η ιταλική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport υποστηρίζει ότι ο Ντανιέλ Χάκετ θα μιλήσει με τους Νικς για τη συμμετοχή του στο ΝΒΑ, αλλά, έχει ανοιχτή και την επιλογή του Παναθηναϊκού.

Η συνεργασία του Ντανιέλ Χάκετ με την Ολίμπια Μιλάνο ολοκληρώθηκε και η επόμενη κίνηση του είναι να διεκδικήσει την είσοδο του στο ΝΒΑ, κάτι που αποτελεί τη μεγάλη επιθυμία του.

Το ρεπορτάζ της Gazzetta Dello Sport αναφέρει ότι στις επόμενες ημέρες έχει προγραμματίσει μία συναντήσει με παράγοντες των Νιού Γιορκ Νικς, προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις τους.

Ωστόσο, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η "πόρτα" της Ευρώπης παραμένει ανοιχτή για τον Ιταλοαμερικανό γκαρντ, αλλά, σε μία άλλη χώρα.

Όπως τονίζεται, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, έχει ανοιχτή επικοινωνία με τους ατζέντηδες του 27χρονου μπασκετμπολίστα και του έχει προτείνει μία θέση στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Πάντως, ο Χάκετ θα αποφασίσει για το μέλλον μετά τις 18 Ιουλίου, όταν και αναμένεται να επιστρέψει στην Ιταλία από τις ΗΠΑ.

Τις συζητήσεις επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Χάκετ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί. Θα προσπαθήσω να βρεθώ στην καλύτερη κατάσταση στο Summer League. Το μέλλον μου δεν είναι στην Ιταλία. Πιστεύω πως είναι καλή επιλογή για μένα να παίξω στο εξωτερικό και σε ομάδα της Ευρωλίγκας.

"Ξέρω τον Τζόρτζεβιτς μεγάλο διάστημα και είναι φίλος με τον μάνατζέρ μου. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για γκαρντ στην αγορά και δεν μπορώ να αρνηθώ πως βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Στις 18 Ιουλίου θα επιστρέψω στην Ιταλία και θα αποφασίσω για το μέλλον μου".

Μιλάει με τον Χάκετ ο Τζόρτζεβιτς
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ