ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μία εβδομάδα έμεινε για τις ανανεώσεις στις κάρτες διαρκείας

Μία εβδομάδα έμεινε για τις ανανεώσεις στις κάρτες διαρκείας

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θύμισε πως η εβδομάδα που διανύουμε είναι η τελευταία κατά την οποία οι περσινοί κάτοχοι των καρτών διαρκείας μπορούν να τις ανανεώσουν, κερδίζοντας την έκπτωση του 10%.

Μία εβδομάδα έμεινε για τους φίλους του Παναθηναϊκού που θέλουν να ανανεώσουν τις περσινές κάρτες διαρκείας που έχουν. Οι "πράσινοι" θύμισαν στους φιλάθλους τους πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας μπορούν να ανανεώσουν τις κάρτες διαρκείας τους, κερδίζοντας την έκπτωση του 10%.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει στους φιλάθλους της πως η εβδομάδα που ξεκίνησε από σήμερα είναι η τελευταία κατά την οποία οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης σεζόν μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους στο ΟΑΚΑ, κερδίζοντας έκπτωση 10%.

Συγκεκριμένα, έπειτα από την παράταση που δόθηκε λόγω αυξημένης ζήτησης, η τελευταία ημέρα όπου οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τη θέση τους είναι η Παρασκευή 5 Αυγούστου, οπότε όσοι πιστοί… βιαστείτε.

Υπενθυμίζεται πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να ανανεώσουν ή να αποκτήσουν την κάρτα διαρκείας τους:

Στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης", Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).

Στο γραφείο Viva.gr στο "The Mall Athens", Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, κάνοντας κλικ ΕΔΩ ή τηλεφωνήστε στο 210-6440010.

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξης της αστυνομικής σας ταυτότητας και η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σας ενημερώνει πως, σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση, από τις 30/9/2016 για την είσοδό σας στο γήπεδο είναι υποχρεωτική η έκδοση κάρτας φιλάθλου. Για όσους το επιθυμούν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκδίδει από τώρα και δωρεάν κάρτα φιλάθλου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ