ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήτογλου: "Ο Παναθηναϊκός μού έδειξε πόσο με ήθελε"

Wake Forest's Konstantinos Mitoglou (44) pass the ball as he is trapped by Charlotte players during the second half of an NCAA college basketball game in Winston-Salem, N.C., Tuesday, Dec. 6, 2016. Wake Forest won 91-74. (AP Photo/Chuck Burton)
Wake Forest's Konstantinos Mitoglou (44) pass the ball as he is trapped by Charlotte players during the second half of an NCAA college basketball game in Winston-Salem, N.C., Tuesday, Dec. 6, 2016. Wake Forest won 91-74. (AP Photo/Chuck Burton) AP

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods, σχολιάζοντας τόσο τη μετακίνησή του στο "τριφύλλι" όσο και τη συνεργασία του με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Η μεταγραφή του Ντίνου Μήτογλου στον Παναθηναϊκό Superfoods επισημοποιήθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (29/7), με τον 21χρονο φόργουορντ να κάνει μερικές ώρες αργότερα τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "πρασίνων".

" Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μού έδειξε πόσο πολύ με ήθελε και αυτό αποτελεί τεράστια τιμή για μένα", δήλωσε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "τριφυλλιού", πριν προσθέσει πως " ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο για να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου ώστε να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά".

Αναφορικά με τη συνεργασία του με τον Τσάβι Πασκουάλ και την παρουσία του κόσμου της ομάδας στο ΟΑΚΑ, εξήγησε ότι " είναι επίσης μεγάλη τιμή που θα έχω προπονητή τον κόουτς Πασκουάλ, έναν άνθρωπο που έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες και με τεράστιους παίκτες. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στη νέα μου ομάδα, όπως επίσης περιμένω πώς και πώς να παίξω στο ΟΑΚΑ μπροστά σε αυτόν τον κόσμο και σε αυτή την ατμόσφαιρα. Το μόνο που με νοιάζει είναι να προσαρμοστώ αμέσως στον Παναθηναϊκό και να δουλέψω σκληρά για να βελτιώνομαι καθημερινά. Σίγουρα αυτό το βήμα αποτελεί μία πρόκληση για μένα, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να αντεπεξέλθω".

AP Photo/Chuck Burton

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ