ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήτογλου: "Ο κόσμος θα είναι συγκλονιστικός και στον 5ο τελικό"

Μήτογλου: "Ο κόσμος θα είναι συγκλονιστικός και στον 5ο τελικό"
EUROKINISSI

Ο Ντίνος Μήτογλου δεν έκρυψε πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League είναι καθήκον όλων στον Παναθηναϊκό Superfoods, ενώ σημείωσε την ώθηση που αναμένεται να δώσουν οι φίλαθλοι στους "πράσινους".

Ο Παναθηναϊκός Superfoods και ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής (17/6, 19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) θα κοντραριστούν στο ΟΑΚΑ με φόντο το τρόπαιο του πρωταθλητή της Stoiximan.gr Basket League και ο Ντίνος Μήτογλου με αφορμή την πέμπτη αναμέτρηση της σειράς των τελικών ανανέωσε το blog του.

O 22χρονος πάουερ φόργουορντ σημείωσε τη μεγάλη σημασία της αναμέτρησης και το κίνητρο που έχει η ομάδα του για να κατακτήσει τον τίτλο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φίλους της ομάδας του, οι οποίοι μέσα σε εννέα ώρες... εξαφάνισαν τα εισιτήρια .

Το blog του Ντίνου Μήτογλου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

"Τα πάντα για το πρωτάθλημα!

Τα πράγματα ήρθαν έτσι ώστε να παιχτεί το πρωτάθλημα σε ένα ματς. Την Κυριακή, στον πέμπτο τελικό, θα κριθεί το αν θα πετύχουμε τον βασικό μας στόχο που ήταν από τη αρχή της χρονιάς η κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια σχετικά με την κρισιμότητα του αγώνα. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως όλοι μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να πάρουμε τη νίκη. Είναι καθήκον μας να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα. Για πολλούς λόγους…

Το ευχάριστο είναι πως θα δώσουμε αυτόν τον τελικό στο γήπεδό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Είμαι βέβαιος πως θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη. Μόνο με τη φωνή τους! Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν η στήριξή τους ήταν συγκλονιστική. Έτσι θα είναι και αύριο. Είμαστε σίγουροι γι’ αυτό".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ