ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήτογλου: "Έπρεπε να επανορθώσουμε και το κάναμε"

Μήτογλου: "Έπρεπε να επανορθώσουμε και το κάναμε"

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στον Sport24Radio 103.3 και στον Γιάννη Μάλαμα για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό, λίγη ώρα μετά το φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα του ΠΑΟΚ , με τον Ντίνο Μήτογλου σε ρόλο πρωταγωνιστή. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 21χρονος φόργουορντ μίλησε στον Sport24 Radio για την επικράτηση του "τριφυλλιού", εστιάζοντας στην αντίδραση που παρουσίασε η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ με 91-74: "Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά. Έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε τη σοβαρότητά μας. Παίξαμε πιο πολύ στη δύναμη και στις λεπτομέρειες και πήραμε τη διαφορά. Ερχόμενοι από ένα κακό ευρωπαϊκό παιχνίδι, έπρεπε να επανορθώσουμε και το κάναμε σήμερα".

Για το 15/15 στο πρωτάθλημα: "Είμαστε χαρούμενοι. Προτεραιότητά μας βέβαια είναι η Ευρώπη, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι, επειδή από πίσω μας κυνηγούν".

Για την EuroLeague: "Στην EuroLeague αλλάζει κάτι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αυτή είναι η δουλειά μας. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένοι στο ματς με την Μπασκόνια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ