ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήνυση για τροχαίο σε μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού

Μήνυση για τροχαίο σε μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού

Νομικά μπλεξίματα αντιμετωπίζει σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr παίκτης του Παναθηναϊκού, που ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα πριν από 10 ημέρες. Διαβάστε αναλυτικά.

Μήνυση σε μπασκετμπολίστα των "πρασίνων" υπέβαλε ένα νεαρό ζευγάρι πριν μερικές ημέρες κατηγορώντας τον για πρόκληση αυτοκινητιστικού ατυχήματος και εγκατάλειψη στις 02.45 ξημερώματα Κυριακής (13/11).

Σύμφωνα με την κατάθεση του ζευγαριού (η γυναίκα μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε τραυματισμός στον αυχένα) το αυτοκίνητο του μπασκετμπολίστα τους χτύπησε, ενώ βρίσκονταν σταθμευμένοι σε κόκκινο φανάρι στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Όπως ανέφεραν στην αστυνομία, η οποία κατέγραψε στις 04.00 τα ξημερώματα το συμβάν, ο παίκτης είχε αρκετά επιθετικό ύφος όταν βγήκε από το όχημα του, ενώ μετά από μια μικρή λογομαχία επιβιβάστηκε ξανά σε αυτό και έφυγε.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες επικοινώνησε μαζί τους άνθρωπος του Παναθηναϊκού, που ουσιαστικά επιβεβαίωσε την "ταυτότητα" του παίκτη. Την Τρίτη (22/11), μάλιστα, το νεαρό ζευγάρι έδωσε συμπληρωματική κατάθεση αναφέροντας στην Τροχαία Κηφισιάς τα στοιχεία του οδηγού (αλλά και της συνοδηγού) τον οποίο δεν αναγνώρισαν εκ πρώτης.

*Η φωτογραφία δεν είναι από το συγκεκριμένο περιστατικό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ