ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετρούν αντίστροφα για την "πρώτη" στον Παναθηναϊκό

Mesto: Kranj
Datum: 03.08.2015
Dogadjaj: SPORT/KOARKA - priprem,na utakmica za 39. Prvenstvo Evrope u koarci (FIBA EuroBasket 2015,France, Croatia, Germany, Latvia, 5 - 20 Sepwtmber) Srbija - Maðarska, 81:61 (18:16, 24:14, 19:13, 20:18)
Licnosti: Miroslav "Muta" Nkoliæ - pomoæni trener, Aleksandar "Saa" Ðorðeviæ - selektor, Jovica Antoniæ - pomoæni trener
Mesto: Kranj Datum: 03.08.2015 Dogadjaj: SPORT/KOARKA - priprem,na utakmica za 39. Prvenstvo Evrope u koarci (FIBA EuroBasket 2015,France, Croatia, Germany, Latvia, 5 - 20 Sepwtmber) Srbija - Maðarska, 81:61 (18:16, 24:14, 19:13, 20:18) Licnosti: Miroslav "Muta" Nkoliæ - pomoæni trener, Aleksandar "Saa" Ðorðeviæ - selektor, Jovica Antoniæ - pomoæni trener MESTO: KRANJ DATUM: 03.08.2015 DOGADJAJ: SPORT/KOARKA - PRIPREM,NA UTAKMICA ZA 39. PRVENSTVO EVROPE U KOARCI (FIBA EUROBASKET 2015,FRANCE, CROATIA, GERMANY, LATVIA, 5 - 20 SEPWTMBER) SRBIJA - MAÐARSKA, 81:61 (18:16, 24:14, 19:13, 20:18) LICNOSTI: MIROSLAV "MUTA" NKOLIÆ - POMOÆNI TRENER, ALEKSANDAR "SAA" ÐORÐEVIÆ - SELEKTOR, JOVICA ANTONIÆ - POMOÆNI TRENER

Λιγότερο από δύο εβδομάδες μένουν πλέον για την "πρώτη" του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Συνεχίζεται το "σαφάρι" για την απόκτηση του τελευταίου γκαρντ που θα προστεθεί στο ρόστερ.

Με λιγότερο από δύο εβδομάδες να μένουν πλέον για την έναρξη της προετοιμασίας (24/8 η "πρώτη"), στον Παναθηναϊκό αρχίζουν σιγά σιγά να "ζεσταίνουν" τις "μηχανές" εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παρά την απουσία του Σάσα Τζόρτζεβιτς από τον πρώτο μήνα της προετοιμασίας, οι συνεργάτες του βρίσκονται προ της ολοκλήρωσης του πλήρους προγράμματος που θα ακολουθηθεί, εν τη απουσία (αλλά εν γνώσει) του.

Οι "πράσινοι" θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, εκεί απ όπου θα απουσιάσουν οι διεθνείς (Νικ Καλάθης, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Όγκνιεν Κούζμιτς), εκτός κι αν κάποιος από το καρέ "κοπεί" από την εθνική ομάδα της χώρας του (Ελλάδας ή Σερβίας). Έτσι, το "παρών" θα δώσουν οι υπόλοιποι παίκτες, με τον Σάσα Πάβλοβιτς να είναι ο μοναδικός εκ των νεοαποκτηθέντων που δεδομένα θα βρίσκεται από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία.

Σε αυτή, ενδεχομένως να βρίσκεται και ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της επιστροφής του σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Ο διεθνής πόιντ γκαρντ χειρουργήθηκε τον Ιούνιο , έχασε τόσο το Παγκόσμιο όσο και το Πανευρωπαϊκό, και πλέον μετράει αντίστροφα για να πατήσει παρκέ. Γι αυτό έχει ξεκινήσει χαλαρό τρέξιμο, με στόχο σταδιακά να "ανεβάσει ρυθμούς" και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Τέλος, όσον αφορά τον γκαρντ που αναζητείται από το "πράσινο" τεχνικό επιτελείο, ουσιαστική εξέλιξη δεν υπάρχει. Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν την αγορά, δίχως όμως να έχουν προχωρήσει επί της ουσίας κάποια από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί. Όπερ και σημαίνει πως ενδεχομένως, να μην υπάρχει μεταγραφή μέχρι την 24η Αυγούστου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ