ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετράει τις πληγές

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η δύσκολη προσπάθεια του Τσάβι Πασκουάλ τις τελευταίες ημέρες να μείνουν συγκεντρωμένοι στον Παναθηναϊκό Superfoods και ν' αλλάξει το βαρύ κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Καμία ενημέρωση για τιμωρία και στόχος να πέσουν οι τόνοι.

Για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό από την συνέχεια τηςEuroLeague,οι παίκτες του “τριφυλλιού” προπονήθηκαν όλοι μαζί σήμερα (1/5) αφού μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και ο Νίκος Παππάς που ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα .

Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά τα όσα ακολούθησαν την τρίτη ήττα από την Φενέρμπαχτσε σταplayoffsτης διοργάνωσης, το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι βαρύ χωρίς να υπάρχει καλή διάθεση για πολλά λόγια, παρά την προσπάθεια του Τσάβι Πασκουάλ να το αλλάξει. Ο Καταλανός τεχνικός από την πρώτη κιόλας προπόνηση το περασμένο Σάββατο, έδωσε το σύνθημα, ώστε οι “πράσινοι” να μην σταθούν περισσότερο στο θέμα του “πούλμαν” που είχε ως συνέπεια να προκαλέσει αναταράξεις στο τριφύλλι και να συγκεντρωθούν στην προετοιμασία για ταplayoffsτηςStoiximan.gr Basket League,ώστε να βελτιωθούν οι αγωνιστικές αδυναμίες.

Όλα σταμάτησαν στην συνάντηση που είχε ο ίδιος με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Η επόμενη μέρα πάντως, μοιάζει να είναι και το μεγαλύτερο στοίχημα του Πασκουάλ στο διάστημα το οποίο θα υπάρχει αγωνιστική απραξία, μέχρι να ξεκινήσουν οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος.

Δηλαδή, να επαναφέρει την ηρεμία εντός της ομάδας και να παρουσιαστεί ενωμένη στον δρόμο για τις κρίσιμες μάχες που θα έρθουν όσο δύσκολο και αν φαίνεται με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, σε συνδυασμό βέβαια με την επιβολή της πειθαρχίας αφού όπως έγινε κι επισήμως γνωστό υπήρχαν κρούσματα απειθαρχίας και αντιεπαγγελματισμού από κάποιους παίκτες. Αν γίνει πράξη η αλλαγή στα συγκεκριμένα κομμάτια θα φανεί στο μέλλον αφού τις πρώτες ημέρες υπάρχει ένα μούδιασμα στο ΟΑΚΑ...

Καμία ενημέρωση για τιμωρία

Επιφυλασσόμεθα να εξετάσουμε την ποινή η οποία και θα επιβληθεί άμεσα”, ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ ΠαναθηναϊκόςSuperfoods μετά την πολύωρη συζήτηση που είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον τεχνικό του “τριφυλλιού” και αφορούσε τους τέσσερις παίκτες (Σίνγκλετον, Τζέιμς, Γκάμπριελ και Φώτσης) οι οποίοι ταξίδεψαν αεροπορικώς από την Κωνσταντινούπολη χωρίς ν' ακολουθήσουν την υπόλοιπη αποστολή.

Για την ώρα πάντως, δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση προς τους παίκτες για την τιμωρία που ενδεχομένως να επιβληθεί και άπαντες συμμετέχουν στο προπονητικό πρόγραμμα που μοιάζει με μίνι-προετοιμασία. Επί της ουσίας η ομάδα μετράει τις πληγές της, έπειτα από τον... σεισμό που προκλήθηκε, από τον αποκλεισμό της στηνEuroLeague.

Όπως φαίνεται θέλει χρόνο, ώστε να γυρίσει για τα καλά το... τσιπάκι. Υπάρχει πρόθεση και πλέον το βάρος πέφτει περισσότερο στο Πασκουάλ που καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση, διαφορετικά απ' ότι γινόταν μέχρι πρότινος και όπως αποδείχτηκε δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ