ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετράει αντίστροφα για Μπουρούση, Τζέιμς ο Παναθηναϊκός

Μετράει αντίστροφα για Μπουρούση, Τζέιμς ο Παναθηναϊκός

Τις απαντήσεις των Γιάννη Μπουρούση και Μάικ Τζέιμς περιμένουν στον Παναθηναϊκό, ώστε να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις. Διαβάστε για τις δυσκολίες και όλες τις λεπτομέρειες.

Στην τελική ευθεία για να ξεκινήσει τις προσθήκες βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" έχουν δώσει προτεραιότητα στον Γιάννη Μπουρούση , έχουν καταθέσει την πρόταση τους και περιμένουν την απάντηση του διεθνούς σέντερ, ο οποίος τα ξημερώματα (29/6) επέστρεψε από το Βελιγράδι, με την αποστολή της Εθνικής ομάδας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πάντως πως ο 33χρονος είχε τονίσει πρόσφατα στον Sport24 Radio σκέφτεται το ΝΒΑ , δίχως όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ελλάδα. Εκεί, όπου το ενδιαφέρον του "τριφυλλιού" είναι ξεκάθαρο.

Ουσιαστικές εξελίξεις στο θέμα του διεθνούς σέντερ δεν υπήρξαν σήμερα (29/6), με το "τριφύλλι" να περιμένει την απάντηση του τις επόμενες ώρες, γνωρίζοντας παράλληλα τις αντικειμενικές δυσκολίες αλλά και την ενδεχόμενη καθυστέρηση στην υπόθεση, αφού ο παίκτης περιμένει κάτι από το ΝΒΑ. Δεν μπορεί ν' αποκλειστεί βέβαια το ενδεχόμενο να πάρει μια παράταση το θέμα.

Από κει θα εξαρτηθούν και οι υπόλοιπες κινήσεις του Παναθηναϊκού καθώς το πλάνο, όπως έχουμε αναφέρει, είναι ξεκάθαρο για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Έλληνα σέντερ και όλα είναι μια αλυσίδα. Είτε είναι ο Μπουρούσης, είτε είναι ο Ίαν Βουγιούκας, με τον οποίο έχουν γίνει οι πρώτες επαφές .

Ακολούθως, θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά τον ξένο σέντερ που θα ενισχύσει τη φροντ λάιν του Παναθηναϊκού, με το Sport24.gr να σας έχει ενημερώσει εδώ και ημέρες πως το δίλημμα είναι σαφές: Άλεξ Τάιους ή Τρέβορ Εμπάκουε;

Μέχρι το Σάββατο (2/7) για Τζέιμς

Η περίπτωση του Γιάννη Μπουρούση δεν είναι η μοναδική πρώην παίκτη της Λαμποράλ Κούτσα που απασχολεί το "τριφύλλι". Ως γνωστόν, οι "πράσινοι" έχουν εντείνει τις τελευταίες ώρες τις προσπάθειές τους για να φέρουν στην Αθήνα τον Μάικ Τζέιμς , τον βραχύσωμο πόιντ γκαρντ που πέρασε για ένα φεγγάρι από τα μέρη μας για τον Κολοσσό, πριν διαπρέψει με τα χρώματα της ισπανικής ομάδας. Η δική του περίπτωση είναι εξίσου δύσκολη, από τη στιγμή που ο παίκτης έχει σαφή προτίμηση να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

Όσο όμως δεν βρίσκει πρόταση που να τον καλύπτει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τόσο ελπίζουν στον Παναθηναϊκό πως στο τέλος θα χαμογελάσουν και θα τον έχουν κάνει δικό τους. Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την προσφορά του στον παίκτη, αναμένοντας πλέον την απάντηση του πρώην παίκτη της Λαμποράλ Κούτσα, για τον οποίο εξάλλου ενδιαφέρεται κι η Γαλατάσαραϊ.

Σημερινά (29/6) τουρκικά δημοσιεύματα έκαναν βέβαια λόγο για ενδιαφέρον της "τσιμ μπομ" για τον Ντάριους Άνταμς, κάτι που εφόσον ισχύει αλληλεπιδρά στην υπόθεση του Μάικ Τζέιμς, αφού η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά και τους δύο. Προφανώς δηλαδή εξετάζουν την περίπτωση του Ντάριους Άνταμς ως εναλλακτική, φιλοδοξώντας να την προχωρήσουν. Κάτι που αν ισχύει και επιβεβαιωθεί, θα σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στον δικό του ευσεβή πόθο για την περιφέρεια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ