ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέσα οι Καλαϊτζάκης και Μήτογλου με Ρέθυμνο

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νικ Καλάθης έκανε θεραπεία το Σάββατο (16/12), με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τους δώδεκα παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για τον εντός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο Cretan Kings (17/12, 15:00).

Με μία χαλαρή προπόνηση ξεκίνησε και... ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods για τον εντός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο Cretan Kings (17/12, 15:00). Οι "πράσινοι" δεν είχαν την άνεση χρόνου να δουλέψουν όπως θα ήθελαν, αν κι αυτό είναι κάτι με το οποίο έχουν μάθει να ζουν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο λόγω του νέου format της EuroLeague.

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς το Σάββατο (16/12), με τον Νικ Καλάθη να απέχει φυσικά από το πρόγραμμα, για να κάνει θεραπεία. Ο ηγέτης του "τριφυλλιού" γλίτωσε τα χειρότερα στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο , αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Πότε θα γίνει αυτό; Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού Superfoods θα μπορέσει να απαντήσει με μεγαλύτερη σιγουριά σε αυτό από τη Δευτέρα (18/12).

Όσον αφορά την αναμέτρηση με την ομάδα του Νίκου Βετούλα, είναι ξεκάθαρο πλέον ποιους δώδεκα παίκτες θα έχει στη διάθεσή του ο Τσάβι Πασκουάλ, αφού ο Κένι Γκάμπριελ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Κάπως έτσι, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης και ο Ντίνος Μήτογλου θα επιστρέψουν στη δωδεκάδα των "πρασίνων" για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο Cretan Kings, εκεί όπου -εκτός της νίκης- ζητούμενο για τον 45χρονο τεχνικό είναι η διαχείριση της κούρασης που υπάρχει από τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, δεδομένου ότι ακολουθούν δύο δύσκολες αναμετρήσεις στην EuroLeague απέναντι σε Μακάμπι Τελ Αβίβ (19/12, εντός) και Ερυθρό Αστέρα (21/12, εκτός).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ