ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μέσα" ο Πάβλοβιτς με Μάλαγα

"Μέσα" ο Πάβλοβιτς με Μάλαγα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Πάβλοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού μετά από πενθήμερη αποχή λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού. Παραμένει εκτός ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, εντάσσεται ο Βινς Χάντερ.

Με την ψυχολογία στα ύψη από τη νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν στο παρκέ με σκοπό να προετοιμαστούν για την εντός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο (29/2, 18:00), για την 21η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Οι "πράσινοι" θέλουν να... ξεμπερδεύουν το συντομότερο δυνατό με τους νεοφώτιστους, για να κάνουν διαχείριση δυνάμεων εν όψει του αγώνα που έπεται με την Ουνικάχα Μάλαγα. Στη χώρα των Βάσκων αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του ο Σάσα Πάβλοβιτς, ο οποίος επέστρεψε υγιής στη δράση μετά από πενθήμερη αποχή -ελέω λοίμωξης του αναπνευστικού. Από την άλλη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συνεχίζει να προπονείται ατομικά λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν τον τελευταίο μήνα στους κοιλιακούς.

Σε ό,τι αφορά τον Βινς Χάντερ, ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ/σέντερ κάνει εντατικά μαθήματα προκειμένου να μάθει το συντομότερο δυνατό τους νέους συμπαίκτες και τα συστήματα του "τριφυλλιού" αφού ο Σάσα Τζόρτζεβιτς περιμένει από εκείνον να είναι ετοιμοπόλεμος στο επόμενο παιχνίδι του Top 16. Όσο για το αν θα αγωνιστεί τη Δευτέρα (29/2), παραμένει άγνωστο με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες, λόγω της επιθυμίας του προπονητή των "πρασίνων" να του δώσει χρόνο για να εγκλιματιστεί πλήρως πριν κάνει το ντεμπούτο του με το τριφύλλι στο στήθος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ